DEAŞ cennet pasaportu vermeye başladı!

Suriye'nin Rakka kentinde DEAŞ'e karşı yapılan operasyonlarda, örgütün militanlara cennet vaadiyle verdiği 'pasaportlar' bulundu

Rakka'yı kurtarma operasyonları sürerken, DEAŞ'in militanlarına kenti kontrollerinde tutmaları ve intihar saldırıları gerçekleştirmeleri için teşvik etmek amacıyla 'cennete pasaport' vermeye başladığı ortaya çıktı.

Demokratik Suriye Güçleri (DSG) tarafından Rakka'da yapılan operasyonlarda ‘cennet pasaportları' ele geçirildi.

Sosyal medyaya yansıyan pasaportları alan militanların DEAŞ'i korumaları ve intihar saldırısı gerçekleştirmeleri halinde 'cennete gönderileceği ve kendilerine cennette bakireler verileceğine inandığı' belirtildi.

Yeşil ve altın renklerinin kullanıldığı, profesyonelce hazırlanmış pasaportlarda Kuran'dan İngilizce ve Arapça olarak ayetler yer alıyor.

Kişisel bilgilerin yer almadığı pasaportlarda militanlar, intihar kemerleri ve patlayıcı yüklü otomobillerle terör saldırısı gerçekleştirmeye teşvik ediliyor.

Pasaportlarda şu ifadeler de yer alıyor;

İsim: Müslüman

Baba Adı: İslam

Anne Adı: Takva

Görev: İslam'ı yaymak

DEAŞ cennet pasaportu vermeye başladı! ile ilgili etiketler DEAŞ
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.