"Dayı: Bir Adamın Hikayesi" filminin galası yapıldı! Film 10 Aralık'ta vizyonda...

Ufuk Bayraktar'ın başrol oynadığı Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de yapılan galada filmin çekimleri Adana, Mersin ve İstanbul'da yapıldı. 6 hafta süren çekimler sonrası izleyicisiyle galada buluşan Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi 10 Aralık'ta vizyona girecek.

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin galası Kanyon AVM'de yapıldı. Ubay Film ve Zyef Film ortaklığında çekilen filmin oyuncuları arasında Ufuk Bayraktar, Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Beste Bereket, Turgut Tunçalp, Murat Akkoyunlu, Ümit Çırak, Timur Ölkebaş, Fulya Ulvan, Efe Cevahir Bayraktar, Kadir Toprak Karaman, Banu Fotocan, Kemal Başar, Zafer Diper, Okday Korunan, Cem Kurtoğlu, Kemal Topal, Kadir Özdal, Ercan Özdal ve Yaman Çeri gibi isimler yer alıyor.

Çekimleri Adana, Mersin ve İstanbul'da 6 haftada tamamlanan film, haylaz bir çocukluğun ardından İstanbul'a gelen Cevahir'in kabadayılar aleminde yükseliş hikayesini anlatıyor.

Dayi: Bir Adamin Hikayesi (2021)

DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ KONUSU NEDİR?

Yönetmenliğini Uğur Bayraktar'ın yaptığı Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin konusu özetle; "Cesareti, merhameti ve adalet duygusu küçük yaştayken içine yerleşmiş olan kahramanın köydeki haylazlıklarından bıkmış olan ailesi, onu çalışması için İstanbul'a köylüleri Seyfi'nin yanına gönderirler. Böylece kahramanımız çeşitli olaylar silsilesiyle kabadayılar alemine girecek ve alemdeki zirveye yükseliş hikayesi başlayacaktır."

Dayı: Bir Adamın Hikayesi 10 Aralık'ta vizyona girecek.

"Dayı: Bir Adamın Hikayesi" filminin galası yapıldı! Film 10 Aralık'ta vizyonda... ile ilgili etiketler Sinema Dayı: Bir Adamın Hikayesi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.