"Dayanışmamız bölge barışına katkı sağlayacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşmesi sırasında açıklamalarda bulundu... Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmenin başında yaptığı açıklamada "dayanışmamız bölge barışına katkı sağlayacak" dedi...

Görüşmenin basına açık ilk bölümünde iki lider kısa açıklamalarda bulundu.

Erdoğan ise "Dayanışmamız bölge barışına katkıda bulunacak" ifadesini kullandı. Erdoğan,  "Astana süreciyle başlattığımız üçlü zirveler; gerek Soçi gerek Ankara gerek Tahran, bunlar gerçekten dünyanın ilgisini çeken görüşmelerimiz oldu. Yine bu görüşmemizle birlikte bu sürecin devamının çok faydalı olacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Erdoğan Kerç boğazındaki gemi kazasına da değinerek orada Türk vatandaşlardından da ölenler olduğunu söyledi ve başsağlığında bulundu. 

Rusya Devlet Başkanı Putin görüşmede "(Erdoğan ile) sık sık görüşmelerimizin sonucunu alıyoruz. Değerli dostum Erdoğan, ülkelerimiz arasındaki ilişkilerin bu noktaya gelmesi sizin katkılarınızla olmuştur. Yetkililer ellerinden geleni yapmasına rağmen Kerç'te bir facia yaşandı, hayatını kaybedenler için başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

"Dayanışmamız bölge barışına katkı sağlayacak" ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Rusya Türkiye Suriye Putin Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.