Dayanamadı, tehditler savurdu! Ünlü mankenin 5 yıl hapsi isteniyor...

Evli olduğu dönemde kayınvalidesi ve kayınpederi tarafından yatak odasına dinleme cihazı konulan manken Sinem Sülün, iki isimle bir mekanda karşılaştı. Eski kayınvalidesi ve kayınpederini görünce dayanamayıp tehditler savuran Sülün hakkında 5 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

2005 yılında işadamı Mustafa Yüksel ile evlenen manken ve Türkiye eski güzeli Sinem Sülün, yatak odalarına dinleme cihazı koyduğunu öğrendiği kayınvalidesi ve kayınpederine yıllar önce dava açtı.

Kısa bir süre önce kayınvalidesi ve kayınpederi ile bir mekanda karşılaşan manken sinirlerine hakim olamayınca tartışma yaşandı.

ESKİ KAYINPEDERİNİ TEHDİT ETTİ

Sabah'ta yer alan habere göre: Kardeşiyle Etiler'deki bir mekana giden Sinem Sülün, dava açtığı ve haklarında 2,5 yıl hapisleri istenen eski kayınvalidesi ve kayınpederiyle karşılaşınca tartışma çıktı. Kayınpederine tehditler savuran eski manken hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Dayanamadı, tehditler savurdu! Ünlü mankenin 5 yıl hapsi isteniyor...

NE OLMUŞTU?

Sinem Sülün, 2005'te işadamı Mustafa Yüksel ile evlendi. Ancak bir süre sonra yatak odalarında dinleme cihazı bulunca kayınvalidesi ile kayınpederine dava açtı. Bu yüzden kayınpeder ile kayınvalideye 2.5 yıl hapis cezası verildi.

Dayanamadı, tehditler savurdu! Ünlü mankenin 5 yıl hapsi isteniyor... ile ilgili etiketler dava manken Tehdit Etiler sinem sülün
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.