Dayaktan Murat Cemcir de nasibini aldı!

Ünlü popçu Sıla Gençoğlu, oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan dayak yediği iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Bu olay sonrası Ahmet Kural'ın ve yakın dostu Murat Cemcir'in de kaybı büyük oldu.

Sıla 29 Ekim'de, sevgilisi Ahmet Kural'ın şiddetine maruz kaldığını söyleyerek şikayetçi olmuştu.

Olay gecesi Sıla'nın evden gitmesi için yalvardığını söyleyip iddiaları reddeden Ahmet Kural ise ''Yaşanan ilk ayrılıktan sonra Sıla Gençoğlu barışmak için araya aracılar soktu. Sık sık mesajlar attı, 'Sana şarkı yaptım' dedi. Telefonuma da yaptığı şarkıyı gönderdi. Mutlu oldum, ikinci bir şans vermem gerektiğini düşündüm.'' demişti.

Ama Yapı Kredi, oyuncu ile yaptığı reklam anlaşmasını iptal etti. Ahmet Kural, çekimlerine hazırlandığı filmini de durdurdu, TV projesi beklemeye alındı.

 TOPLAM KAYIP 5 MİLYONU BULDU

Ahmet Kural ve partneri Murat Cemcir ile 2019 için reklam anlaşması yapmayı planlayan bir deri ve ayakkabı firması son gelişmeler üzerine sözleşmeyi askıya aldı.

Bu kararlardan sadece Ahmet Kural değil, partneri Murat Cemcir de etkilendi.

İkilinin toplam kaybı şimdilik 5 milyon lirayı buldu.

Dayaktan Murat Cemcir de nasibini aldı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.