Dayağa engel olanlar gelen yanıtlara şaşırdı

Kadıköy'de sokak ortasında nişanlısını darp eden adam, vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. İnsanların araya girmesiyle kurtulan genç kız ise şikayetçi olmayacağını belirterek nişanlısı ile birlikte olay yerinden uzaklaştı. Vatandaşlar ise daha sonra genç kadına 'Nasıl böyle biriyle birlikte olabiliyorsun' diyerek tepki gösterdi.

Olay, dün 18.00 sıralarında Kadıköy Osmanağa’da meydana geldi. İddiaya göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir şahsın, kız arkadaşına hakaret ettikten sonra dövdüğünü gören vatandaşlar duruma müdahale etmek için çiftin yanına gitti.

"KİMSE KARIŞMASIN"

İkilinin arasına giren vatandaşlar kız arkadaşını döven şahsa uyarılarda bulunurken, genç erkek yapılan uyarılara aldırış etmeyip, yaşanan olaya kimsenin karışmamasını söyledi.

Dayağa engel olanlar gelen yanıtlara şaşırdı

"ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM" DEYİP UZAKLAŞTI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis memuruna şikayetçi olmadığını söyleyen genç kız ise erkek arkadaşıyla birlikte olay yerinden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Genç kızın şikayetçi olmaması ise vatandaşların tepkisine yol açtı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Dayağa engel olanlar gelen yanıtlara şaşırdı ile ilgili etiketler Kadıköy Darp video

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.