Rezaleti fark edince dondu kaldı

Gelecek Partisi Genel Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP'nin 128 milyar dolar yalanına ortak olmaya çalışırken kendi dönemini unuttu. Merkez Bankası'nın 2014 yılından itibaren verileri şeffaf yayınlamadığını iddia eden Davutoğlu, bir anda bu dönemde hükümetin başında kendisinin olduğunu hatırladı, neye uğradığını şaşırdı ama durumu kurtaramadı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Merkez Bankası'nın döviz rezervi ile ilgili yaptığı açıklamalar sırasında yaşananlar büyük dikkat çekti. Davutoğlu, videolu açıklamasının çekimi sırasında söylediği 2014 tarihinin Başbakanlık görevinde olduğu tarih olması nedeniyle kamera arkasındaki ekip çekimi durdurdu. Davutoğlu, 2016 yerine 2014 dediğini anlaması sonrası şaşkınlığını gizleyemedi. Davutoğlu'nun o anları sosyal medyada gündem oldu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "128 milyar dolar" tartışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Ancak bu sefer gündem olan Davutğlu'nun yaşadığı şaşkınlık oldu. Davutoğlu, Merkez Bankası'nın rezervi tartışmaları ile ilgili şu sözleri söyledi:

"Sorgulamaya kaç vinçle müdahale edeceksiniz? O yüzden tekrar soruyoruz. Bu nasıl bir iletişim aklıdır ki, memleketin tüm muhalif partileri ve ekonomi uzmanları 2014 yılından bu yana şeffaf şekilde yayınlanmayan verileri ve 128 milyar dolar rezervin akıbetini haklı olarak sorarken çıkıp 'Tüm işlemler ve rakamlar şeffaf biçimde ortadadır, söylenenler iktidardır' diye açıklama yapmak..."

ÇEKİM EKİBİ BİR ANDA DURDURDU

Davutoğlu'nun 2014 yılını söylemesi üzerine ise kamera arkasındaki ekip yayını durdurdu ve Davutoğlu'nu uyardı. Sosyal medyada gündem olan diyalog şöyle:

- "Kesmek zorundayız. '2014' dediniz, 2016'ydı efendim çünkü 2014 sizin döneminizdi."
Ahmet Davutoğlu: "2014 mü dedim?"
- "2014 dediniz efendim. Oradan geri saralım."
Ahmet Davutoğlu: "Tamam. Tamam. Tamam"
- "Paragraf başı yapalım arkadaşlar. Af edersiniz"

Rezaleti fark edince dondu kaldı ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Merkez Bankası video rezerv 2014 2016

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.