Davutoğlu'nun hayali cumhurbaşkanı olmak!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Halk TV'de açıklamalarda bulundu. Siyasete girilecekse iddialı bir şekilde girilmesi gerektiğini belirten Davutoğlu, cumhurbaşkanı olmak istediğini dile getirdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Halk TV canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Türkiye'nin gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Ahmet Davutoğlu, geleceğe en iddialı şekilde hazırlandıklarını söyledi.

"EN İLERİDEKİ HEDEF İÇİN.."

Siyasi realiteye bakarak hareket edeceklerini dile getiren Ahmet Davutoğlu, kendisini Cumhurbaşkanı adayı olarak görüp görmediğinin sorulması üzerine; "Eğer siyasette bu alana çıkmışsam, en ilerideki hedef için çıkarım. Cumhurbaşkanlığı dahil, sistemin tümünün Gelecek Partisi tarafından yönetilmesini düşünerek çıkarım. Siyasette, küçük bir parti olayım, pazarlıkların parçası olayım... Öyle olmaz siyaset. Siyasete girecekseniz, iddialı gireceksiniz. Hedef budur. " dedi.

Davutoğlu'nun hayali cumhurbaşkanı olmak!

Davutoğlu'nun hayali cumhurbaşkanı olmak! ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Halk TV Gelecek Partisi Cumhurbaşkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.