Davutoğlu'nun geleceği de kibirli! Kim bu İsmail Günaçar?

İçişleri Bakanlığına yapılan kuruluş başvurusunun ardından eski Başbakan Ahmet Davutoğlu yeni partisinin tanıtımını bugün Ankara'da yaptı.

Partinin adı Gelecek Partisi, logosu ise çınar ağacı yaprağı olarak belirlenirken tanıtım toplantısında partinin kurucu üyeleri ilk kez kamuoyunun önüne çıktı.

Salonda oturma düzeni de dikkat çekerken Davutoğlu'nun sağ yanında eşi Sare Davutoğlu, sol yanında ise genç bir partilinin oturduğu gözlendi.

Bu genç siyasetçinin Gelecek Partisi'nin 21 yaşındaki en genç Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar olduğu öğrenildi.

Davutoğlu'nun geleceği de kibirli! Kim bu İsmail Günaçar?

DAVUTOĞU'NUN GEÇMİŞİ GİBİ "GELECEK"İ DE KİBİRLİ!

Tanıtım toplantısında gazetecilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Günaçar basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Günaçar tıpkı "hocası" Davutoğlu gibi akademik kariyeri ile övündü ve 17 yaşında ABD'de lisans eğitimini bitirdiğini, 19 yaşında da master yaptığını belirterek, işletmeci olduğunu ve Türk siyasetini yakından takip ettiğini söyledi.

Bir basın mensubunun, "Davutoğlu'nun Erdoğan'dan farkı sizce ne olacak?" sorusuna ise çok çirkin bir üslupla yanıt verdi.

FETÖ'cülerin sıklıkla kullandığı ve defalarca yalanlanan "diploma" iddiasını gündeme getiren Günaçar, "Davutoğlu bilime önem veren birisi, en azından diploması var kendisinin. Bizim gençlerimize sahip çıkan ve dünyaca tanınan biri olduğu için bize liderlik yapabilecek birisi." ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun geleceği de kibirli! Kim bu İsmail Günaçar? - Resim : 2

BAKANLAR KURULU DAVUTOĞLU KİBRİNDEN BUNALMIŞTI

İsmail Günaçar'ın bu sözleri Ahmet Davutoğlu'nu yakından tanıyan çevreler içerisinde "Hoca, kendisi gibi kibirli bir öğrenci bulmuş" yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığı döneminde Ankara kulislerinde en çok konuşulan konuların başında Davutoğlu'nun kibirli kişiliği geliyordu.

Bakanlar Kurulu toplantılarında, eski başbakanın, kendilerini siyasi kariyelerinde ispat etmiş konusunun uzmanı bakanlara adeta öğrencileriymişcesine "ders vermeye" çalıştığı tiradların rahatsızlığa neden olduğu belirtiliyordu.

Bu çerçevede, tıpkı Davutoğlu gibi, parti kuruluş toplantısında sol yanına oturttuğu öğrencisinin de verdiği ilk siyasi demeçte bu kibirden oldukça büyük hisse aldığı ortaya çıkmış oldu.

Davutoğlu'nun geleceği de kibirli! Kim bu İsmail Günaçar? - Resim : 3* İsmail Günaçar daha önce çirkin sözlerle hedef aldığı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de görüşmüştü.

Davutoğlu'nun geleceği de kibirli! Kim bu İsmail Günaçar? ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan İsmail Günaçar Gelecek Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.