Davutoğlu'nu karşılama programı neden iptal edildi?

Ahmet Davutoğlu'nun 9 Ağustos'ta Konya'da yapmayı planladığı gövde gösterisi iddialara göre beklenen talep olmayınca iptal edildi.

Kulisvar sitesinin haberine göre, Davutoğlu ve ekibi eş, dost, herkesi 9 Ağustos tarihinde saat 11.30’da Konya havalimanına davet etti, kendisine büyük bir karşılama yapılması için hazırlıklara başlandı.

PROGRAM İPTAL EDİLDİ
Ancak iddialara göre Davutoğlu'nun sağ kolu Abdullah Bascı'nın yürüttüğü organizasyonda beklenen talep olmadı.

Haberde ayrıca şu ifadeler yer aldı:
"Davutoğlu’nun A takımının paniklediği, Konya ekibiyle telefon trafiği yürüttüğü öğrenildi. Görüşmelerde, Konya ekibinin, 'kimsenin gündemine, hocanın programını aldıramıyoruz, geri dönüş bile alamıyoruz' dediği iddia edildi.

Danışmanların Konya’daki programa katılım konusunda olumsuz dönüşlerin geldiğini öğrendiklerinde Ahmet Davutoğlu’na durumu bildirdikleri, bunun üzerine Davutoğlu’nun önce Konya ekibi ardından Feramuz Üstün ve Abdullah Başçı ile görüşerek, karşılama programını iptal ettiği öğrenildi.

Programı ilan ettikleri isimlere iptal kararı mesaj yoluyla bildirilirken, sosyal medya ekiplerine ‘9 Ağustos tarihinde saat 11.30’da Konya havalimanında düzenlemeyi planladığımız karşılama programını, katılımın yetersiz kalacağını düşündüğümüzden iptal ediyoruz. Risk alamayız. Görselleri dağıtmayalım’ şeklinde uyarılarda bulundukları belirtildi."

BAŞCI AÇIKLAMA YAPTI
Haberin ardından Abdullah Başcı bir açıklama yaptı. Başcı açıklamasında herhangi bir iptalin söz konusu olmadığını belirterek "Sayın Davutoğlu'nun Konya'da bir A Takımı olmadığı gibi, böyle bir karşılamayı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu uygun bulmadı" dedi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ÖYLE DEMİYOR
Başçı'nın açıklamalarına karşın Davutoğlu'na yakın hesapların sosyal medya paylaşımlarında ise Konya'da Davutoğlu'nu karşılamak için yapılan çalışmalar göze çarpıyor.

Davutoğlu'nu karşılama programı neden iptal edildi?

Davutoğlu'nu karşılama programı neden iptal edildi? - Resim : 2

Davutoğlu'nu karşılama programı neden iptal edildi? - Resim : 3

 

Davutoğlu'nu karşılama programı neden iptal edildi? ile ilgili etiketler Konya Ahmet Davutoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.