Davutoğlu'ndan Erdoğan'a televizyon çağrısı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Manisa'daki konuşmasında yine hükümeti hedef aldı. Başbakanlık yaptığı dönemdeki kararlarını bile inkar ederek gündeme gelen Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da televizyonda tartışma çağrısı yaptı.

AK Parti'de siyaset yaptığı dönemde Başbakanlık görevini üstlenen, kurduğu yeni partinin ardından ise adeta geçmişini inkar ederek başbakanlığı dönemindeki söylemlerinin tam tersi bir söylem kullanan Ahmet Davutoğlu partisinin Manisa Olağan Kongresi'nde konuştu.

Konuşmasında yine hükümeti hedef alan, alınan tüm kararların yanlış olduğunu iddia eden Davutoğlu'ndan daha sonra ise ilginç bir çıkış geldi.

Kendilerine medya ambargosu uygulandığını iddia eden Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ise televizyonda tartışmaya davet etti.

Davutoğlu şu ifadeleri kullandı;

"Bize medya ambargosu koyuyorlar. Biliyorlar ki biz 3 gün konuşsak, 3 ay nefes alamazlar. İşte çağrımız; İstedikleri şartlarda, istedikleri televizyonda, istedikleri konuyu onlarla konuşalım. Karşımıza istediklerini çıkarsınlar, biz de kendi kurmaylarımızı çıkaracağız. Eğer bizimle tartışmak istiyorlarsa, AK Parti Genel Başkanı olarak Sayın Cumhurbaşkanı, buna da hazırız. Yaptığı her suçlamanın cevabını verir, yanlış yürüttüğü her politikanın alternatifini kendisine birer birer anlatırız."

 

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a televizyon çağrısı ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Gelecek Partisi Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.