Davutoğlu'na Barış Pınarı göndermesi

Suriye krizi ile ilgili izlediği politikalar nedeniyle sık sık eleştirilerin hedefi olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili açıklama yaptı.

AK Parti'den istifa ettikten sonra parti kurma çalışmaları için kollarını sıvayan Ahmet Davutoğlu, Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi.

Ahmet Davutoğlu sosyal medyada paylaştığı mesajında; "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Barış Pınarı Harekatı’nın bölgeye istikrar, güvenlik ve huzur getirmesini diliyorum. Türkiye PKK/YPG ve DEAŞ’ın terör tehditlerine karşı kendini korumak için her türlü adımı uluslararası meşruiyet içinde atma hakkına sahiptir. Umuyorum ki bu operasyon Suriye’deki kardeşlerimize de barış ve güven getirecektir. Allah harekata katılan tüm askerlerimizin yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

"PİSLİĞİNİ TEMİZLEMEK..."

Ancak Ahmet Davutoğlu'na yine sosyal medya üzerinden ağır eleştiriler geldi. Habertürk Gazetesi yazarı Fatih Altaylı, operasyon nedeniyle yayınladığı Mehmetçiğe destek mesajında Davutoğlu'na isim vermeden ağır sözlerle yüklendi.

Altaylı, "Sağ salim gidin, sağ salim dönün. Stratejik derinliğin pisliğini temizlemek size düştü Aslan'lar. Allah her birinizi korusun." diye yazdı.

Davutoğlu'na Barış Pınarı göndermesi

 

 

Davutoğlu'na Barış Pınarı göndermesi ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Suriye Ahmet Davutoğlu Barış Pınarı Harekatı yeni parti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.