Davutoğlu partiyi kurunca Baykal'ı hatırladı!

Gelecek Partisi'ni kuran Ahmet Davutoğlu, rahatsızlandığı günden bu yana aklına gelmeyen CHP eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı hatırladı. Davutoğlu'nun yarın Ankara'da bulunan Baykal'ı ziyaret edeceği belirtildi.

AK Parti'den ayrılıp, Gelecek Partisi'ni kurduktan sonra bugüne kadar yanaşmadığı tüm kesimlere mavi boncuk dağıtmaya başlayan Ahmet Davutoğlu, bu çerçevedeki siyasi turlarına Baykal'ı da ekledi.

ODA TV'nin haberine göre Davutoğlu, 2017 yılında felç geçiren ve uzun bir süre gördüğü tedavinin ardından yeniden siyasete fiilen dönen Deniz Baykal'ı yarın Ankara'da ziyaret edecek.

Davutoğlu partiyi kurunca Baykal'ı hatırladı!

Eski CHP Genel Başkanı'nın hastalanması ve ardından geçen tedavi sürecine rağmen Baykal'ın bir kez dahi olsun yanına gitmemiş olan Davutoğlu'nun parti kurduktan sonra gündemine aldığı ziyaretin "geçmiş olsun" amaçlı olduğu belirtildi. 

Eski başbakana yakın kaynaklar ziyaret talebinin de Davutoğlu'ndan geldiğini kaydettiler. 

KORKMAZ KARACA'DAN TEPKİ

Bir dönem Baykal’ın en yakınındaki isimlerden biri olan Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca, Davutoğlu’nun yıllar sonra gelen ziyaretine tepki gösterdi.

Karaca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Sayın Baykal 2017 tarihinde felç geçirmiş. Aradan yıllar geçmiş. Davutoğlu, hastanede bir kere ziyaret etmemiş. Aklına ziyaret etmek parti kurunca gelmiş. O süreci yaşayan biri olarak söylüyorum. Samimi tek insan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dı. Allah ondan razı olsun.”

Davutoğlu partiyi kurunca Baykal'ı hatırladı! - Resim : 2

Davutoğlu partiyi kurunca Baykal'ı hatırladı! ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Deniz Baykal Ankara Gelecek Partisi Felç ziyaret chp genel başkanı antalya milletvekili
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.