Davutoğlu ile Babacan Kazdağları'nda ortaya çıktı!

Hürriyet'ten Jali Özgentürk'ün yazısına göre, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan bu hafta Kazdağları'ndaydı. Marmara'nın oksijen deposunda hem siyasetin yorgunluğunu attılar hem de tatil yaptılar.

İşte Özgentürk mitolojiden bir hatırlatma ile başlıyor Davutoğlu ve Babacan'ın tatili ile ilgili haberi öğrenişine geçmeden önce. 

İşte Özgentürk'ün Davutoğlu ve Babacan'ın Kazdağları Tatili başlıklı yazısı

"Çanakkale'nin Mitolojiye göre Tanrılar Kralı Zeus'un Troya Savaşı’nı Adatepe’ki altarda izlemiş. Çanakkale’nin önemli ilçelerinden biri Adatepe...

Kaz Dağları’nda antik kentlerden biri. Son yıllarda İstanbul’dan kaçan birçok işadamı, sanatçı, gazetecinin yerleşmek için tercih ettiği bir ilçe. Butik otelleriyle de turizmde giderek gelişen bir bölge.

O isimlerden biri de eski gazeteci arkadaşım Funda Özkan. Ondan aldığım bilgiye göre AK Parti’nin önemli isimlerinden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Devlet Bakanı Ali Babacan bu hafta Adatepe’deymiş.

Funda, Davutoğlu’nun Adatepe ve Küçükkuyu bölgesini çok sevdiğini söylüyor. Güneşin doğuşunu Zeus Altarı’nda, batışını ise Assos’ta izlemiş Davutoğlu. Eşi Sare Hanım ise yine endemik bitkileriyle ünlü bölgede bitkilerle ilgilenmiş.

Eşi ve üç çocuğu ile gelen Babacan ile Davutoğlu da bir araya gelip sohbet etmiş. Bu arada CHP’li Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan da ziyaret ederek hoşgeldiniz demiş. Adatepe demek ki artık siyasetçilerin de ilgi alanına girmiş."

Davutoğlu ile Babacan Kazdağları'nda ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Ali Babacan kazdağları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.