Davutoğlu dış mihrakın kim olduğunu görmüş oldu

ABD seçimlerinde Donald Trump’a karşı aday olan Joe Biden'ın skandal açıklamaları Ahmet Davutoğlu'nun 'Dış mihrak kim?'' sorusunu akıllara getirdi.

Joe Biden Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili skandal açıklamalarında 'Erdoğan'ı darbeyle değil seçimle yeneceğiz'' şeklinde ifadeler kullandı.

Biden'ın hadsiz sözleri akıllara geçtiğimiz günlerde Ahmet Davutoğlu'nun dış mihrak açıklamasını getirdi.

DIŞ MİHRAK KİM? DİYE SORMUŞTU

Bilindiği üzere Davutoğlu, dış güçler söylemiyle ilgili “Geçtiğimiz hafta Türk Lirasında yeniden yaşanan sert düşüş sonrasında iktidarın tavrı yine değişmedi. Şaşırmadık. Yine aynı komplocu açıklamalar yapıldı. Yine bilindik ezberlerini tekrarladılar. Dış mihrak, yabancı güçler, gizli odaklar, manipülasyonlar… Soruyoruz kim bunlar, nasıl saldırıyorlar ekonomimize, nereden saldırıyorlar? Cevap yok elbette” ifadelerini kullanmıştı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından gözler Davutoğlu'na çevrildi.

Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Bu ülkede kimin iktidar olup, kimin iktidardan gideceğine sadece millet karar verir!.. Biz millet iradesinin dışında hiçbir gücü tanımayız!..'' ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun bu paylaşımı, 'geçtiğimiz günlerde yaptığı dış mihrak açıklamasını unutturmaya çalışıyor' yorumlarına neden oldu.

Davutoğlu dış mihrakın kim olduğunu görmüş oldu ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Joe Biden dış mihrak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.