Davut Güloğlu kimdir? Milletvekili seçildi mi? Davut Güloğlu hangi partiden aday oldu?

14 Mayıs seçimlerinde pek çok ünlü isim milletvekili adayı olarak gösterildi. Davut Güloğlu da 14 Mayıs genel seçimlerinde milletvekili adayı olarak gösterilmişti. Bu çerçevede, Davut Güloğlu'nun yaşamı, hangi partiden aday olduğu ve milletvekili seçilip seçilmediği merakla araştırılıyor. Peki, Davut Güloğlu kimdir? Milletvekili seçildi mi? Davut Güloğlu hangi partiden aday oldu?

Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 28'inci döneminin 600 yeni milletvekilinin belirlendiği genel seçimler için oy sayımı sürüyor. Resmi olmayan sonuçlara göre, gelecek dönem milletvekilliği yapacak olan ve TBMM'ye giremeyen ünlü isimler de belli oldu. Bu çerçevede, Davut Güloğlu'nun yaşamı, hangi partiden aday olduğu ve milletvekili seçilip seçilmediği merakla araştırılıyor. Peki, Davut Güloğlu kimdir? Milletvekili seçildi mi? Davut Güloğlu hangi partiden aday oldu?

DAVUT GÜLOĞLU KİMDİR?

Davut Güloğlu (d. 1972, Rize), Türk şarkıcı, aranjör.

Rize'de doğup büyüyen Davut Güloğlu, 13 yaşında annesini ve 14 yaşında ise babasını kaybetmiştir. Davut Güloğlu 11 çocuklu kalabalık bir ailenin ortanca çocuğu olarak Rize'de eğitimini devam ettirmiştir. Çocukluk dönemini bu kayıplar nedeni ile epey sıkıntılı geçiren şarkıcı daha sonra Rize'den İstanbul'a göç etmiştir. İstanbul'a gelen ve gençlik yıllarında hayatını toptancılık ile kazanan Güloğlu, Arif Sağ'ın kursuna yazılarak müzik hayatına atılmıştır.

Davut Güloğlu kimdir, kaç yaşında? Davut Güloğlu biyografisi...

Davut Güloğlu, Nurcanım ve Katula Katula albümü ile 2000'li yıllardaki ekonomik krizin yarattığı toplumsal açıdan kötü boyutlardaki ülke moralini yükselttiği gerekçesi ile o dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'den ödül almıştır.

HANGİ PARTİDEN ADAY OLDU?

Şarkıcı Davut Güloğlu, Yeniden Refah Partisi İstanbul 1’inci bölge 2. sıradan aday gösterildi.

DAVUT GÜLOĞLU MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ Mİ?

İstanbul'da 3 milletvekili çıkaran Yeniden Refah Partisi'nin kazananları arasında Davut Güloğlu TBMM'ye girmeye hak kazanamadı.

 DAVUT GÜLOĞLU DİSKOGRAFİ

1998: Sarılsamda Olmayi Darılsamda Olmayi

2001: Nurcanım

2003: Katula Katula

2004: Dur Orda Dur

2005: Çat Çat

2007: Kapak Olsun

2009: Kopalım Bari

2012: Seni Seni

2015: Aşk

2018: Hayat Devam Ediyor / Bu Kadar Naz Olur Mu?

DAVUT GÜLOĞLU FİLMOGRAFİ

Reyting Hamdi (2002) - Davut Güloğlu

Sev Kardeşim (2006) - Uğur Uzunoğlu

Tatlı İntikam (2007) - Hasan

Kırmızı Işık (2008) - Komiser

Davut Güloğlu kimdir? Milletvekili seçildi mi? Davut Güloğlu hangi partiden aday oldu? ile ilgili etiketler Star TV davut güloğlu kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.