David Benioff kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

David Benioff kimdir? George R. R. Martin'in kitabından uyarlanan Game of Thrones dizisinin senaristi David Benioff, dizinin son sezonunun beklentileri karşılamamasının ardından ağır eleştirilere maruz kaldı. İnternette hakkında birçok araştırma yapılan David Benioff'a son sezonu yeniden çekmesi konusunda baskı yapılıyor. Peki David Benioff kimdir? GoT'un senaristi David Benioff kaç yaşında? Nereli? İşte detaylar...

David Benioff kimdir? Game of Thrones dizisinin senaristi David Benioff, son sezonuyla hayal kırıklığı yaratan dizi sebebiyle ağır eleştirilere maruz kalıyor. İnternette ise David Benioff kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorulara yanıt aranıyor. Game of Thrones dizisinin senaristi hakkında tüm detaylar haberimizde. Peki David Benioff kimdir? İşte yanıtı...

DAVİD BENİOFF KİMDİR?

David Benioff 25 Eylül 1970 (48 yıl yaşında) yılında New York, ABD'de dünyaya gelen Amerikalı roman yazarı, senaryo yazarı, televizyon yapımcısı ve televizyon yönetmenidir. Eleştirel başarı elde eden HBO dizisi Game of Thrones'un yaratıcılarından biri ve dizi sorumlusudur. David Benioff 2006 yılından bu yana Amanda Peet ile evlidir ve bu evlilikten Frances Pen Benioff, Henry Peet Friedman ve Molly June Benioff isimli çocukları vardır. David Benioff'un boyu 1,88'dir ve City of Thieves isimli bir kitabı vardır.

GAME OF THRONES'UN SON SEZONUNA TEPKİ YAĞIYOR

Game of Thrones hayranları dizinin 8. sezon final bölümünün yayınlanmasına birkaç gün kala HBO kanalına açık mektup gönderdi.

900 binden fazla imzayla hazırlanan, “Game of Thrones’un 8. sezonunu işinin ehli senaristlerle yeniden çekin” başlıklı mektupta, kanaldan, diziye yeniden final çekmesi istendi.
İnternet üzerinden imzaya açılan mektupta Game of Thrones hayranları, “David Benioff ve D.B. Weiss, yararlanacakları kaynak materyelleri olmadığında (kitaplar gibi) beceriksiz senaristler olduklarını kanıtladılar. Bu dizi, mantıklı bir final sezonunu hak ediyor. HBO, bunun gerçekleşmesini sağla!” ifadesini kullandı.

Özellikle Daenerys ve ejderhası Drogon’un King’s Landing’i yaktığı, pek çok büyük karakterin ve binlerce masum sivilin öldüğü The Bells adlı beşinci bölümden sonra senaryonun birçok bölümü dizinin hayranlarını öfkelendirdi.

Final sezonuyla seyircisini tatmin etmeyen ve pek çok eleştiri alan Game of Thrones, 19 Mayıs’ı 20 Mayıs’a bağlayan gece yayınlanan 6’ncı bölümüyle büyük finalini gerçekleştirdi.

David Benioff kimdir? Nereli? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Game of Thrones GoT
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.