David Beckham'ın büyük oğlu evleniyor!

David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham sevgilisi Nicola Peltz ile evleniyor. Beckham sosyal medya hesabı üzerinden Peltz ile paylaştığı fotoğrafın altına, "İki hafta ruh eşime evlenme teklifi etti. 'Evet' dedi. Bu dünyadaki en şanslı adamım. En iyi eş ve bir gün en iyi baba olacağıma söz veriyorum" notunu düştü.

Dünyanın en popüler çiftlerinden olan David Beckham ve Victoria Beckham'ın oğulları Brooklyn'in bir süredir birlikte olduğu 24 yaşındaki Nicola Anne Peltz'e evlenme teklifi etti. Peltz, Beckham'ın evlenme teklifine olumlu yanıt verdi.

Güzel haberi sosyal medya hesabı üzerinden veren Beckham şu sözlerle duygularını ifade etti:

"İki hafta ruh eşime evlenme teklifi etti. 'Evet' dedi. Bu dünyadaki en şanslı adamım. En iyi eş ve bir gün en iyi baba olacağıma söz veriyorum"

David Beckham'ın büyük oğlu evleniyor!

Beckham'ın ardından Nicola Anne Peltz de aynı fotoğrafı paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Beni dünyadaki en şanslı kız yaptın. Hayatımın geri kalanını yanında geçirmek için sabırsızlanıyorum. Senin aşkın en değerli armağan. Seni çok seviyorum bebeğim ve bu fotoğraf için teşekkürler Harper" 

David Beckham'ın büyük oğlu evleniyor! - Resim : 2

David Beckham'ın büyük oğlu evleniyor! ile ilgili etiketler David Beckham Victoria Beckham evlilik brooklyn beckham Nicola Anne Peltz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.