David Beckham, Kraliçe'nin naaşını görmek için saatlerce kuyrukta bekledi

Eski futbolcu David Beckham, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in başkent Londra'daki Westminster Hall'de ziyarete açılan tabutunu görebilmek için 12 saat kuyrukta bekledi. Kraliçe’nin tabutunun yanına gelen Beckham’ın duygusal anlar yaşadığı görüldü.

Başkent Londra’da binlerce kişinin Kraliçe II. Elizabeth'in naaşını görmek için 10 saati aşan bekleme süresiyle oluşturduğu kilometrelerce uzunluktaki kuyrukta 47 yaşındaki eski futbolcu David Beckham da yer aldı.

Sıraya giren İngiltere Futbol Milli Takımı'nın eski kaptanı Beckham, “Her zaman hatırlayacağım özel bir an, Britanya İmparatorluk Nişanımı almaktır. Majestelerinin yanında olmak, gösterilen sevgiyle onun ne kadar özel olduğunu hepimiz görebiliyoruz. Üzücü bir gün ama geride bıraktığı inanılmaz mirası hatırlayacağımız bir gün” ifadelerini kullandı. Beckham, “Saat 2'de buranın biraz daha sakin olacağını düşünmüştüm. Yanılmışım” dedi.

David Beckham, Kraliçe'nin naaşını görmek için saatlerce kuyrukta bekledi


47 yaşındaki Beckham 12 saat kuyrukta bekledikten sonra Kraliçe’nin naaşının bulunduğu Westminster Hall'e girdi. Kraliçe’nin tabutunun yanına gelen Beckham’ın duygusal anlar yaşadığı görüldü.


''BU DELİLİK!''

Kuyrukta bekleyen bir kişi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kuyruk şimdi David Beckham'ı fotoğraflamaya çalışan ve aslında ilerlemeyi unutan insanlarla dolu. Bu delilik! Onun için biraz üzülüyorum ama o bunu çok iyi karşılıyor. Yine de neredeyse 12 saattir kuyrukta olduğumuzu unutturdu bana." ifadesini kullandı.

David Beckham, Kraliçe'nin naaşını görmek için saatlerce kuyrukta bekledi 


CENAZE TÖRENİ 19 EYLÜL'DE

Kraliçe'nin cenaze töreni, 19 Eylül'de dünya liderlerinin de katılımıyla Londra'daki Westminster Abbey Kilisesi'nde yapılacak. Kraliçe'nin naaşı törenin Windsor Kalesi'ne getirilerek St. George Şapeli'nde defnedilecek.


David Beckham, Kraliçe'nin naaşını görmek için saatlerce kuyrukta bekledi ile ilgili etiketler David Beckham Londra Kraliçe II. Elizabeth
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.