O düğüne katılan erkeklerden ped kullanmaları istendi!

Ünlü oyuncu Diane Morgan katıldığı bir radyo programında kraliyet düğününde konukların tuvalete gitmemeleri ve ped kullanmalarının istendiğini söyledi.

Prens Harry ve Meghan Markle’ın düğünlerinin üzerinden beş ay geçmesine rağmen hala törenin etkileri devam ediyor. Her geçen gün yeni bir bilginin ortaya atıldığı düğün hakkında, dün de komedi oyuncusu Diane Morgan ilginç bir iddiada bulundu.

HİJYENİK PED KULLANIN!

Ünlü oyuncu Morgan, kraliyet düğününde, törenden önce konuklara, güvenlik gerekçesiyle tuvalete gitmemeleri ve bu nedenden dolayı da hijyenik ped kullanmaları gerektiği konusunda uyarıldıklarını belirtti.

O düğüne katılan erkeklerden ped kullanmaları istendi!

ERKEKLERDEN DE TALEP EDİLDİ

Victoria ve David Beckham, Amal ve George Clooney, Serena Williams gibi isimlerin de uyarıldığını, hatta sadece kadın konukların değil, erkeklerden de böyle bir talepte bulunulduğundan bahsetti….

O düğüne katılan erkeklerden ped kullanmaları istendi! - Resim : 2

O düğüne katılan erkeklerden ped kullanmaları istendi! - Resim : 3 

O düğüne katılan erkeklerden ped kullanmaları istendi! ile ilgili etiketler Ped kraliyet düğünü erkekler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.