Davalık oldular! Seren Serengil'e annesi Nevin Teoman'dan şok suçlamalar

Sunucu ve şarkıcı Seren Serengil annesi Nevin Teoman ile mahkemelik oldu. Teoman, ölünceye kadar bakma vaadi sözleşmesi imzalatıp Suadiye’deki evinin tapusunu üzerine geçirdiği iddiasıyla kızı Seren Serengil’e dava açtı. Nevin Teoman'ın kızı hakkındaki iddiaları şoke etti: ''Kızım beni kandırdı. Ne sağlık sigortamı ödedi, ne de faturalarımı. Aylarca doğal gazsız oturdum.''

Seren Serengil ile annesi Nevin Teoman'ın, Suadiye'deki evleri yüzünden arası açıldı. Seren Serengil, annesi Nevim Teoman'ın tüm masraflarını karşılayacağını belirtip, ölünceye kadar bakma vaadi sözleşmesi imzalatıp Suadiye'deki evin tapusunu üzerine geçirdi. Anne Nevin Teoman ise kızı hakkında şok suçlamalarda bulunarak dava açtı. İşte detaylar...


İddiaya göre Serengil, annesi Nevin Teoman'ı Ankara'da GATA'ya götürüp sağlık heyetine soktu ve vasiyetini yazdırdıktan sonra ölünceye kadar bakma vaadi sözleşmesi yaptırıp noterden annesinin imzasını aldı. Ardından Teoman'ın Suadiye'de piyasa değeri 30 milyon lira olan dairesinin tapusunu kendi üzerine aldı.

EVİ SATILIĞA ÇIKARINCA GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

Maddi sıkıntı içerisinde olan Nevin Teoman, dairesini satılığa çıkarmak istediğinde tapunun kendisinin üzerinde olmadığını, Seren Serengil'in üzerine geçtiğini öğrenince kızına dava açtı.

SEREN SERENGİL SÖZÜNÜ YERİNE GETİRMEDİ

Nevin Teoman'ın avukatı "Seren Hanım ölünceye kadar bakma vaadi sözleşmesi yaptı. Bu sözleşmeye göre annesine ölünceye kadar bakması, sağlık, bakım, beslenme, giyim ve benzeri tüm ihtiyaçlarını karşılaması gerekiyor. Ancak bunların hiçbiri sağlanmadı" diyerek daha önce yapılan tüm işlemlerin iptalini istedi.

seren serengil

Nevin Teoman, ilk evliliğinden olan kızı Fulya Telli'nin kendisine maddi-manevi destek olduğunu, Serengil'in ise hiçbir yardımının olmadığını, özel sağlık sigortasını dahi ödemediğini belirtti.


''AYLARCA DOĞALGAZSIZ OTURDUM''

"Evde doğal gaz kesik şekilde aylarca oturdum, apartman aidatlarını bile veremedim, elektrik-su borçlarım var" diyen Nevin Teoman, "Kızım beni kandırdı. Ne sağlık sigortamı ödedi, ne de faturalarımı. Aylarca doğal gazsız oturdum. 30 milyonluk dairemi de üzerine geçirdi, kendisine dava açtım" açıklamasında bulundu.

 

SEREN SERENGİL: 25 YILDIR TÜM İHTİYAÇLARINI BEN KARŞILIYORUM


Seren Serengil ise annesinin kendisine yönelik suçlamalarını reddetti: "Annemin 25 yıldır tüm ihtiyaçlarını ben karşılıyorum, kız kardeşim Fulya'ya para gönderip anneme yardım ediyorum. Annemin vasiyetiydi zaten, 'Suadiye'deki evi sana vereceğim' diyordu. Noterde de bunu kendisi beyan etti."

nevin teoman

 

Davalık oldular! Seren Serengil'e annesi Nevin Teoman'dan şok suçlamalar ile ilgili etiketler Nevin Teoman Seren Serengil dava mahkeme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.