Dava sonuçlandı: Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci kez boşandı

İlişkilerine bir şans daha veren Selin Ciğerci (38) ile Gökhan Çıra (26) çifti geçtiğimiz Mayıs ayında yeniden evlenmişti. Bir süredir evliliklerinde sorunlar olduğu konuşulan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra çifti ikinci kez boşandı.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra resmi olarak boşandı. 2 yıllık evliliklerini 10 Eylül 2021'de sonlandıran sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci - eski futbolcu Gökhan Çıra ayrılığa dayanamayınca geçtiğimiz Mayıs ayında yeniden nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinde krizler yaşayan ve yaşadıkları sorunları aşamayan çift yeniden ayrılık ararı almıştı.

 BOŞANACAKLARINI BU SÖZLERLE AÇIKLAMIŞLARDI...


Kötü haberi sosyal medyadan duyuran Selin Ciğerci ''Evlilik, eş olmak, aile kurmak... Hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik. Olmadı. Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla, açık aramaya, bizden bağımsız sebep bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim. Adli tatil bitecek. Resmi işlemler Eylül'de son bulacak. Hayat devam ediyor. Edecek. Selin'' ifadelerini kullanmıştı.


Gökhan Çıra ise, ''Biz, büyük umutlarla ikinci kez denedik. Ama evlilik işini yine beceremedik. Birbirimizi kırmak, üzmek en büyük korkumuz. O yüzden gerektiğinde birbirimizi kırmaktansa birbirimizden vazgeçmeyi hep bildik. Selin Ciğerci ile bugün itibariyle boşanma kararı almış bulunmaktayız. İnşallah ikimiz için de her şeyin hayırlısı olsun. Biz hayatımız boyunca her zaman birbirimizin destekçisi, arkadaşı olacağız. Bu hassas ve zor kararımıza sizlerin de hassasiyetle yaklaşmasını bekliyoruz.” açıklamasında bulunmuştu.

ADLİ TATİL BİTER BİTMEZ BOŞANDILAR


Daha önce de bir evlilik yapan çift bugün boşandı. 'Adli tatil bitince boşanacağız' diyen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, boşandıklarını Instagram hesaplarından yaptıkları ortak açıklama ile duyurdu. Çift, "Biliyorsunuz ki aylar önce yollarımızı dostça ayırmıştık ama adli tatil olduğu için resmi işlemler gerçekleşmemişti, bugün sonuçlandı." mesajlarını yayınladı.

selin-cigerci-gokhan-cira


Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ile 2019 yılında nikah masasına oturmuş, 2021 yılında boşanmıştı. İkili yeniden barışıp 16 Mayıs 2022'de nikah yapmıştı.

 

Dava sonuçlandı: Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci kez boşandı ile ilgili etiketler Selin Ciğerci boşanma gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.