Darüşşafaka'nın küçük kahramanları!

Tarihi boyunca eğitimle değişen yaşam öyküleri yazan Darüşşafaka, toplumun her kesiminden ve her yaştan hayırseverin desteğini alıyor. On bir yaşındaki Zülal, sekiz yaşındaki Irmak ve beş yaşındaki Ayşe Kahraman da 8 Mayıs'ta ulaştırdıkları bağışla Darüşşafaka'nın en küçük bağışçıları arasındaki yerlerini aldı.

Okullarında gördükleri sosyal sorumluluk projelerinden etkilenen 5. sınıf öğrencisi Zülal, kardeşi Ayşe ve kuzeni 2. sınıf öğrencisi Irmak Kahraman'la birlikte kendi sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek için harekete geçiyor.

DASDASDASDASFSA

Üç çocuk, kendilerine ait oyuncakları, kitapları sırt çantalarına yükleyip, babaanneleriyle birlikte Bayrampaşa Sabri Akpınar Parkı'nın yolunu tutuyorlar. Parkta stant açan küçük Kahraman'lar, dört saat boyunca satış yapıyor.

Satıştan elde ettikleri gelirin Darüşşafaka'ya bağışlanmasını isteyen küçük hayırseverlerin isteğini yerine getiren Yüksel Kahraman, "Aslında oldukça utangaç olmalarına rağmen insanlardan aldıkları pozitif tepkilerden cesaretle standın başında dört saat boyunca durmuşlar. Ebeveynleri olarak durumu biz sonradan öğrendik. Daha önce Kahve Dünyası'nın yeni yıl için hazırladığı Darüşşafaka çikolatalarından almıştık. Kutuların üzerindeki Darüşşafakalı öğrencilerin yaptığı resimleri gördüklerinde kurumunuzun hikayesini öğrenmişlerdi. Bu nedenle topladıkları parayı Darüşşafaka'ya bağışlamaya karar verdik" diye küçük Kahraman'ların öyküsünü anlatıyor.

Darüşşafaka'nın küçük kahramanları! ile ilgili etiketler darrüşafaka yardım bağış
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.