Darphane, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile üniversitelere atamalar Resmi Gazete'de

Resmi Gazete'nin yeni sayısında çok sayıda atama kararı yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararalrına göre; Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğüne Abdullah Yasir Şahin, Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığına Ramazan Güngör atandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile üniversitelerde de atamalar gerçekleştirildi.

Resmi Gazete'nin 28 Temmuz 2022 tarihli sayısında yayımlanan atama kararıyla, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğüne Abdullah Yasir Şahin, Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığına Ramazan Güngör atandı.

Darphane, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile üniversitelere atamalar Resmi Gazete'de

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI'NA ATAMALAR

Gazetede ayrıca; Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan konumlar ile bazı üniversite rektörlüklerine yapılan atamalar da yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atamalara göre bakanlıkta; Muhasebat Genel Müdürlüğüne Serkan Yüceer, Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğüne Ömer Karademir, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğüne Abdullah Yasir Şahin, Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürlüğüne Yasemin Girici, Risk Analizi Genel Müdürlüğüne Fatih Mehmet Bal, Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Ali Köse, Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığına Ramazan Güngör getirildi.

Darphane, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile üniversitelere atamalar Resmi Gazete'de - Resim : 2

4 ÜNİVERSİTEYE REKTÖR ATANDI

Öte yandan Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Fatma Seniha Nükhet Hotar, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Abdurrahman Kürşat Aydoğan, İstinye Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Erkan İbiş, ve Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğüne ise Prof. Dr. Feride Esra Gençtürk atandı.

 

Darphane, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile üniversitelere atamalar Resmi Gazete'de ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü atama kararları rektör atamaları Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.