Darp edip öldürdükten sonra yol kenarına attılar

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde seyir halindeki bir sürücü yol kenarında bir erkeğin cesedini buldu. Cansız bedenin 3 çocuk babası Bilal Özçelik'e ait olduğu tespit edildi. Vücudunda darp izlerine rastlanan Özçelik'in öldürüldükten sonra yol kenarına atıldığı düşünülüyor.

Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı kırsal Sürekli Mahallesi yolundan geçen sürücüler yol kenarında hareketsiz yatan birini görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbarla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri hareketsiz duran kişinin öldüğünü belirledi. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, ölen kişinin Taşlıca Mahallesi nüfusuna kayıtlı 32 yaşındaki Bilal Özçelik olduğu tespit edildi. Yapılan olay yeri incelemesini ardından Özçelik’in cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Darp edip öldürdükten sonra yol kenarına attılar

İlk belirlemelere göre, Özçelik’in vücudunda darp izlerine rastlandığı öğrenilirken 3 çocuk babasının öldürüldükten sonra yol kenarına atıldığı ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

İHA

Darp edip öldürdükten sonra yol kenarına attılar ile ilgili etiketler Mardin Kızıltepe yol kenarında ceset Bilal Özçelik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.