Darmaduman 6. bölüm full izle! 3 Aralık Darmaduman tek parça fox tv

Darmaduman 6. bölüm ile FOX TV de. Pazar akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan Darmaduman dizisi 6. bölüm full izle ile dizi bitiminde Youtube platformunda.

Darmaduman 6. bölüm ile Cumartesi akşamında FOX TV ekranlarında. Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu ile Hafsanur Sancaktutan’ın oynadığı Darmaduman son bölümünde; Ece yaşadığı unutulmaz gecenin etkisini üzerinden atamaz.

Başta Harun ve Beliz olmak üzere tüm ev halkı Ece’nin bu hale gelmesinin nedeni merak etmektedir. Harun ve Kerem Ece’yi bu hale sokanın Yağız olduğundan emindir. Harun ve Kerem Yağız’la yüzleşmek için okula giderler. Evren derin bir pişmanlık içindedir.

Darmaduman 6. bölüm full izle! 3 Aralık Darmaduman tek parça fox tv

Ece’yle konuşmak istemektedir fakat Ece’nin Evren’in yüzünü bile görecek hali yoktur. Derin ise babasının isteğine boyun eğip yurt dışına gitme kararı alır. Bunu öğrenen Kerem, Derin’i korkularıyla yüzleştirmek ve onu kararından döndürmek için elinden geleni yapar.

Evren ise pişmanlıklarla boğuşurken Yağız’ın sürekli araya girmesinden bunalır. İkisi de hınçlarını birbirlerinden çıkartacaklardır ama son anda gelen bir haber, Yağız’ın tüm dünyasını altüst eder.

Darmaduman 6. bölüm full izle! 3 Aralık Darmaduman tek parça fox tv ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.