Dark Film'in 'Korku Serisi' seri katil Albert Fish'in hikayesiyle başladı

Dark Film'in yepyeni serisi olan 'Korku Serisi'nin ilk bölümü YouTube'da yayınlandı. Korku Serisi'nin yayınlanan ilk bölümünde tarihin gördüğü en acımasız katillerden biri olan Albert Fish'in hayatı ve işlediği cinayetler ele alındı.

Dark Film'in merakla beklenen yepyeni serisi ''Korku Serisi'' başladı. Azılı seri katillerden, gizemli kayıplara, tüyler ürperten birçok hikayenin yer alacağı Dark Film YouTube kanalında yayınlanan ilk bölümde 'Albert Fish' ile tanışıyoruz.

Dark Film'in 'Korku Serisi' seri katil Albert Fish'in hikayesiyle başladı

Boogyman lakabıyla da bilinen Albert'in çocukluğundan bu yana yaşadığı talihsiz olayların, hayatının ileriki dönemlerinde onu nasıl bir seri katile dönüştürdüğünü hep birlikte izliyoruz....

Yayınlanan Korku Serisi'nin ilk bölümünde tarihin gördüğü en acımasız katillerden biri olan Albert Fish'in hayatı ve işlediği cinayetler ele alındı. Albert Fish, tarihin en korkunç seri katillerinden biri. Belki de en korkunç olanı! Hayatı boyunca birkaç vahşete sebep olan Fish, cinayetlerini mektupla kurbanlarının ailelerine detaylı bir şekilde anlatacak kadar cani.

Dark Film'in 'Korku Serisi' seri katil Albert Fish'in hikayesiyle başladı ile ilgili etiketler Dark Film Albert Fish Korku Serisi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.