Dark 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Dark final mi yapacak? Dark dizisi son sezon mu?

Dark 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Almanya'nın Winden kasabasının çocuklarının ortadan kaybolmaya başlamasıyla ortaya çıkan bilim kurgu ve gerilim türündeki hikaye Dark yeni sezonu merakla bekleniyor. Dizinin 3. sezonunun ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Dizinin final yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. Peki, Dark 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Dark final mi yapacak? Dark dizisi son sezon mu? Dark dizisi oyuncuları ve konusu! Detaylar haberimizde...

Dark 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix'in ünlü dizilerinden biri olan Dark, ilk iki sezonu ile oldukça büyük beğeni toplamıştı. Birçok kişi 3. sezonun ne zaman yayınlanacağını merakla araştırmaya devam ediyor. Dark dizisinin 3. sezonunun yayınlanma tarihi belli oldu. Gerilim, bilim kurgu türünde ki diziye rağbet büyük ölçüde devam ediyor. Dizinin ne zaman biteceği merak ediliyor. Peki, Dark 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Dark final mi yapacak? Dark dizisi son sezon mu? Detaylar haberimizde...

Dark 3. sezon ne zaman başlıyor? Netflix dizisi Dark yeni sezon ne ...

DARK 3. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dark'ın 3. sezonundan ilk fragman 26 mayıs itibariyle yayınlandı. Dark'ın 3. sezonunun yayın tarihi 27 Haziran olarak açıklandı.

DARK DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK?

İlk olarak 1 Aralık 2017 tarihinde yayınlanan dizi, Netflix’in önemli bilim kurgu yapımları arasında yer alıyor. Ülkemizde de önemli bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, 3. sezonuyla final yapacak. 

DARK KONUSU NEDİR?

Almanya'nın Winden kasabasının çocuklarının ortadan kaybolmaya başlamasıyla bölgede yaşayan dört ailenin kopuk ilişkileri, çifte yaşamları ve karanlık geçmişleri gün yüzüne çıkmış ve üç nesli kapsayan bir gizem gözler önüne serilmiştir.

Ana karakterler arasında babasının intiharını atlatmaya çalışan genç Jonas Kahnwald, erkek kardeşi 33 yıl önce ortadan kaybolan polis memuru Ulrich Nielsen ve emniyet amiri Charlotte Doppler yer almaktadır.

2019'da başlayan hikâye, dizideki ana ailelerden belirli kişilerin nüfuz sahibi Tiedemann ailesinin bölgede işlettiği nükleer enerji santralinin altından geçen mağara sisteminde bulunan bir solucan deliğinin varlığından yavaşça haberdar olmasıyla dizinin hikâyesi zamanda yolculuk ile kısa sürede 1986 ve 1953'ten de olaylar içermeye başlar.

Birinci sezonda sadece Kahnwald, Nielsen, Doppler ve Tiedemann ailelerinin sırları ortaya dökülmeye başlamamış ayrıca ortadan kaybolan çocuklar ile kasabanın ve sakinlerinin arasındaki bağlar su yüzüne çıktıkça ailelerin hayatları da mahvolmaya başlamıştır.

DARK DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Louis Hofmann
Maja Schöne
Oliver Masucci
Stephan Kampwirth
Angela Winkler
Jördis Triebel
Daan Lennard Liebrenz
Lisa Vicari
Moritz Jahn
Paul Lux

Dark 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Dark final mi yapacak? Dark dizisi son sezon mu? ile ilgili etiketler Netflix Dark dark 3. sezon ne zaman yayınlanacak tarih açıklandı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.