Dark 2. sezon ne zaman başlıyor?

Dark 2. sezon ne zaman başlıyor? Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Alman yapımı Dark'ın 2. sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. 33 yılda bir dünyanın bir döngüye girdiğini ve zamanda yolculuk edilebilen bir solucan deliğinin oluşturulduğunu konu alan dizinin son bölümü oldukça heyecanlı bir noktada bitmişti. Dark'ın heyecanla beklenen 2. sezonu hakkında tüm detaylar haberimizde. Peki Dark 2. sezon ne zaman başlıyor? Netflix, Dark 2. sezon ne zaman çıkıyor? Fragman izle!

Dark 2. sezon ne zaman başlıyor? Alman yapımı Netflix dizisi Dark'ın ilk sezonu izleyici tarafından büyük bir beğeni toplamış ve sezon finaliyle büyük bir heyecan yaratmıştı. Dark'ın heyecanla beklenen ikinci sezonunun ne zaman çıkacağı, hangi tarihte yayınlanacağı büyük bir merak konusu. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Dark 2. sezon ne zaman başlıyor? Çıkış tarihi ne zaman? Netflix, Dark'ın 2. sezonu ne zaman çıkıyor? 2019 Dark yeni sezon fragman izle! İşte tüm detaylar...

Dark 2. sezon ne zaman başlıyor?

DARK 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Netflix’in ilk sezonuyla büyük ses getiren Alman yapımı orijinali Dark’ın 2. sezonundan ilk görseller yayınlandı.

Geçtiğimiz yılın son aylarından yayınlanan ve Netflix‘in Almanya’daki orijinali olarak dikkat çeken Dark, Winden isimli bir Alman kasabasında iki çocuğun kaybolması üzerine gelişen gizem dolu olayları konu edinen dizi, yavaş ilerleyen ilk bölümlerinin ardından hızlanan temposuyla bizleri şaşırtmıştı.

Dizinin ilk sezonu hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından oldukça beğenilmiş ve Dark, yayınlanmasının üzerinden çok zaman geçmeden 2. sezon onayını da almıştı. Şimdi ise 2. sezondan yeni haberler geldi.

DARK 2. SEZON ÇEKİMLERİ 25 TEMMUZ’DA BAŞLAYACAK
Yeni sezonundan ilk görselleri yayınlanan Dark’ın 2. sezon çekimleri 25 Temmuz’da Berlin ve civarında başlayacak. Öte yandan dizinin ikinci sezonu 10 bölümlük ilk sezonun aksine 8 bölümden oluşacak. Merakla beklenen Dark’ın 2018’in son aylarında ya da 2019’da yayınlanması bekleniyor.

Senaryosu Jantje Friese tarafından yazılan ve Baran bo Odar tarafından yönetilen gizem dolu drama dizisi Dark‘ın kadrosunda 89. Akademi Ödülleri’nde, Yabancı Dilde En İyi Film kategorisinde aday gösterilen Danimarka yapımı Land of Mine filmiyle tanınan 20 yaşındaki Louis Hofmann‘ın yanı sıra Anna König, Roland Wolf, Louis Hofmann ve Jördis Triebel gibi isimler eşlik ediyordu. Dizinin yeni sezonunun yaratıcı kadrosundan ya da oyuncu kadrosunda kimlerin geri döneceği henüz kesin olarak açıklanmadı.

DARK 2. SEZON HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

2. sezon 8 bölümden oluşacak.

Dark, 2017’de Netflix’te yayınlanan ilk sezonuyla dünya çapında büyük ilgi görmüş, Louis Hofmann’ı Almanya’da En İyi Genç Aktör Ödülü’nün sahibi yapmıştı. İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin 2. sezonunda 8 bölüm yer alacak.

2. sezonda geleceği mi izleyeceğiz?

İlk sezonun Alpha and Omega adındaki son bölümüyle geleceği izleyeceğimiz sinyallerini görmüştük. Zaman döngüsünün atladığı yıl aralığıyla hesapladığımızda 2052’de olduğumuzu tahmin etmiştik. Dizinin yazarı Jantje Friese, bu konuyla ilgili düşüncelerimizi doğrular nitelikte yeni sezonda sadece bildiğimiz karakterlerin eski hâllerini görmeyeceğimizi söylüyor.

33 yıllık periyot bozuluyor

2. sezonun senaryo taslağından yayınlanan bir sayfada gördüğümüz üzere 1921 senesinde geçen bir sahne olduğunu biliyoruz. Senaryoda, 1953-1986-2019 ve yeni sezonda bolca göreceğimiz 2052 zaman döngüsünden bağımsız olarak 1921 senesi karşımıza çıkıyor. Bu durum, farklı olasılıkları doğuruyor. Dark’ın 2. sezonu ile beraber 1921-1954-1987-2020 yıllarını kapsayarak birbirine bağlı döngüsel zamanın içinde lineer bir çizgi de oluşturmaya başlayacak ya da 1921 bir istisna olarak hikâyede büyük önemi olan bir zaman dilimi olacak.

Hikâye ve oyuncu kadrosu değişecek mi?

Jonas, Helge, Claudia, Ulrich, Bartosz gibi birçok karakteri farklı zaman dilimlerindeki farklı halleriyle tanıdığımız Dark, 2. sezonda aynı zaman döngüsünde bizi sıkıştırmak yerine alanını genişletiyor diyebiliriz. Bu durum gelecekte karşılaşacağımız karakterler olacağını gösteriyor. Böylelikle halihazırda tanıyor olduğumuz Dark karakterlerini farklı oyuncular tarafından canlandırılırken görme olasılığımız var.

Yaratıcı kadrodan Friese’e göre hikâye tahmin ettiğimiz üzere Jonas karakterini takip edecek. Jonas’a daha fazla odaklandığımız bir sezon geçirebiliriz gibi gözüküyor.

Yeni sezonun 2019’da yayınlanması bekleniyor.


Çekimleri 25 Temmuz’da Berlin ve civarında başlayan Dark’ın 2. sezon ile ilgili net bir yayın tarihi açıklanmadı. Fakat 2019’un başlarında merakla beklenen gizem dolu drama dizisini izleyebiliyor olacağız. Bu metin www.filmloverss.com adresinden alınmıştır.

Dark 2. sezon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Netflix 2019
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.