Darısı Başımıza final mi yapıyor? Ne zaman bitiyor?

Darısı başımıza final kararı aldı. Kısa bir süre önce Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Darısı Başımıza SuperHaber'in edindiği bilgilere göre ekranlara veda ediyor. İzleyiciler ise detayları merak ediyor. Peki Darısı Başımıza final mi yapıyor? Ne zaman bitiyor? Kaçıncı bölümü ile final yapıyor? Detaylar haberimizde...

Darısı Başımıza ne zaman final yapıyor? Yaz sezonun gelmesi ile birlikte yeni diziler izleyicilerle buluşmaya başladı. Onlardan biri ise Darısı Başımıza... SuperHaber'in edindiği bilgilere göre Show TV ekranlarında yayınlan dizi ekranlara veda edecek. Peki Darısı Başımıza final mi yapıyor? Ne zaman bitiyor? Kaçıncı bölümü ile final yapıyor? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Darısı Başımıza final mi yapıyor? Ne zaman bitiyor?

Başrollerinde Ozan Dolunay ve Elif Doğan’ın yer aldığı Darısı Başımıza dizisinden izleyicilerine kötü haber geldi. Oyuncu kadrosunda; Açelya Topaloğlu , Özgün Karaman ve İbrahim Kendirci gibi isimlerin olduğu Darısı Başımıza, SuperHaber'in edindiği bilgilere göre; final kararı kaldı.

5.BÖLÜMÜ İLE EKRANLARA VEDA EDİYOR!

Yaz sezonun gelmesi ile birlikte Show TV ekranlarında kısa bir süre önce yayınlanmaya başlayan Darısı Başımıza 5.bölümü ile son kez izleyici karşısına çıkacak. / SuperHaber Özel

 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Cem, Öykü'yü tekrar geri kazanabilecek mi?
Öykü ve Cem’in ayrılmasından kendini sorumlu tutan Rüya onları barıştırmak için harekete geçer. Bunun için Merter’den yardım ister. Merter hemen bir plan yapar ve hep birlikte Öykü’ye bir sürpriz hazırlarlar. Bu arada Cem çok üzgündür, Öykü’nün kendisini neden bıraktığını anlamaya çalışır ve kendince sebebini bulur. Ne yapıp edip bu sorunu ortadan kaldıracaktır. Öykü için ailesini bile karşısına almaktan çekinmez. Cem’in bu hareketi Öykü’yü tekrar kazanmasını sağlayabilecek midir?

OZAN (OZAN DOLUNAY)
Katı, işkolik, hırslı bir iş adamı. Mesafeli, soğuk ama bir yandan da gizemli ve çekici biri... Yüksek duvarları var ve onları aşıp, gerçek Ozan’a ulaşmak neredeyse imkansız. Ancak Ozan’ın hayatı İzmir’de tanıştığı gizemli bir kızla kökünden değişiyor. Külkedisinin peşine takılan Ozan’ı hiç ummadığı bir sürpriz bekliyor.

Darısı Başımıza final mi yapıyor? Ne zaman bitiyor? - Resim : 2

OZAN DOLUNAY KİMDİR?
1990 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ozan Dolunay, Enka Lisesi ve Cleveland Highs High School’dan mezun oldu. Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü okurken bir yandan da Craft Oyunculuk Atölyesi’nde İpek Bilgin, Çağ Çalışkur ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden oyunculuk eğitimi aldı.

Halen Craft Tiyatro’da sahnelenmekte olan Killology oyunuyla ilk kez sahneye çıkan Ozan Dolunay, Üstün Akmen Ödülleri ve Afife Jale Ödülleri’nde “En iyi genç yetenek” dalında aday gösterilmiş, Üstün Akmen En İyi Genç Yetenek Ödülü’nü almaya hak kazanmıştır.

İlk kez 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar’da Barış karakteriyle kamera önüne geçen Ozan Dolunay, Oyunbozan (Rüzgar) ve Yüksek Sosyete (Mert) dizilerinden sonra ilk başrol deneyimiyle Lise Devriyesi’nde (Yiğit) rol almıştır.

 Ozan Dolunay'ın Oynadığı Diziler
2015 Tatlı Küçük Yalancılar (Barış)
2016 Oyunbozan (Rüzgar)
2016 Yüksek Sosyete (Mert)
2017 Lise Devriyesi (Yiğit)

ELİF DOĞAN KİMDİR?
6 Eylül 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Elif Doğan, İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’ne devam ederken yan dal olarak aynı üniversitede Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümüne dahil oldu.

Uzun yıllar şan eğitimini sürdüren ve Müzikal oyunlarda görev alan Doğan, 2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile ilk kez kamera karşısına geçti. Televizyon kariyeri aynı yıl içinde yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Zeynep karakteri ile devam etti.

2017-2018 yıllarında Çukur dizisinde Hale karakterini canlandıran Doğan, şimdilerde Darısı Başımıza dizisinde Öykü karakterine hayat vermektedir.

Elif Doğan'ın Oynadığı Diziler
Darısı Başımıza / Öykü / 2018
Çukur / Hale / 2017-2018
Hayat Bazen Tatlıdır / 2016 - 2017
Aşk Laftan Anlamaz / 2016

DARISI BAŞIMIZA

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakar bir anne olan Zerrin Yılmaz’ın hayattan beklediği tek şey; çocuklarının mutluluğu… Büyük kızı Rüya’nın evleneceğinden umudunu kesmiş, en küçük oğlu Serkan daha lisede, ortanca kızı Öykü ise yurtdışında, işinde gücünde… Zerrin, çocuklarının mürüvvetini yakın zamanda görmeyi hiç beklemezken, Öykü erkek arkadaşının evlenme teklifi ettiğini söylüyor ve dünyalar Zerrin’in oluyor. Öykü, yurtdışında tanıştığı sevgilisini ailesine tanıştırmak için gün sayarken, evlilik haberini alan Zerrin boş durmuyor. Kız evlendirmek kolay değil tabii bu işin hazırlıkları var, kınası var. Zerrin, kızının evleneceğini dosta düşmana inat, yedi düvele duyuradursun sürpiz yapmak için seyahatinden 1 hafta erken dönen Öykü, asıl süprizle karşılaşan taraf oluyor. Kalbi paramparça olan Öykü’nün yardımına biricik ablası Rüya koşuyor koşmasına ama Zerrin’i durdurabilmek ne mümkün! İstanbul’da işler zıvanadan çıkmak üzereyken İzmir’deki Öykü’nün yolu Ozan’la kesişiyor. Hiç tanımadığı bu yabancı adam, Öykü’ün yaşadığı en kötü günü mucizevi bir şekilde iyileştiriyor.

Derken hayat çelmesini Öykü’ye bir kere daha takıyor ve annesinin ondan beklediği gibi Cem’le evlenmek üzere İstanbul’a dönüyor. Kız isteme günü gelip çatıyor. Zerrin mutluluğunu kimsenin bozamayacağını düşünürken, karşısında ezeli düşmanı Canan’ı buluveriyor. Öykü ise aşktan kaçarken, belanın tam ortasına tepetaklak düşüyor. Olayların ardı arkası kesilmezken herkesin dilinde hep aynı cümle dolanıyor; darısı başımıza…

3. BÖLÜM ÖZETİ
Öykü ve Ozan arasındaki tansiyon gitgide yükselirken, Cem hasta yatağında eğlence peşindedir.

Ozan’ın ağır sözleriyle sarsılan Öykü, kendini inat uğruna Cem’le nişanı hızlandırırken bulur. Öte yandan kardeşinin İzmir’de tanıştığı adamın Ozan olduğunu öğrenen Rüya, Öykü’yü korumak için harekete geçer. Ancak Rüya’nın ilk koruma denemesi ufak bir kazayla sonuçlanacaktır.

Kızının mutluluğu için Canan’a tahammül etmek zorunda kalan Zerrin’in, Canan’ın bir kez daha onun baba yadigârı hikâyesini çalmasıyla sabrı taşar. Ancak Zerrin, Canan’ın eline daha büyük bir koz geçtiğinden habersizdir.

Cem’in ayağını burkmasıyla, Tekinsoy konağı bir kez daha hareketlenir. Öykü ve Ozan arasında ki tansiyon git gide yükselirken, Cem hasta yatağında eğlence peşindedir. Artık herkes köşeye sıkışmıştır…

Bu esnada birbirinden sürekli kaçmaya çalışan Öykü ve Ozan, her fırsatta bir araya gelmek zorunda kalır. Daha fazla dayanamayan Ozan, her şeyi Cem’e itiraf etmeye karar verir. Bunu öğrenen Rüya, Merter ve Öykü’yü de alarak Ozan’ın peşine gider.

Herkesin darmadağın olmasından korkan Öykü, Ozan’ı durdurabilecek midir?

Darısı Başımıza final mi yapıyor? Ne zaman bitiyor? ile ilgili etiketler darısı başımıza final mi yapıyor ne zaman bitiyor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.