Darısı Başımıza final kararı aldı! /ÖZEL HABER

Show TV ekranlarında yayınlanan Darısı Başımıza, SuperHaber'in edindiği bilgilere göre; final yapıyor. Kısa bir süre önce izleyicilerle buluşan dizi ekranlara veda edecek.

Başrollerinde Ozan Dolunay ve Elif Doğan’ın yer aldığı Darısı Başımıza dizisinden izleyicilerine kötü haber geldi. Oyuncu kadrosunda; Açelya Topaloğlu , Özgün Karaman ve İbrahim Kendirci gibi isimlerin olduğu Darısı Başımıza, SuperHaber'in edindiği bilgilere göre; final kararı kaldı.

Darısı Başımıza final kararı aldı! /ÖZEL HABER

5.BÖLÜMÜ İLE EKRANLARA VEDA EDİYOR!

Yaz sezonun gelmesi ile birlikte Show TV ekranlarında kısa bir süre önce yayınlanmaya başlayan Darısı Başımıza 5.bölümü ile son kez izleyici karşısına çıkacak. / SuperHaber Özel

Darısı Başımıza final kararı aldı! /ÖZEL HABER - Resim : 2

DARISI BAŞIMIZA

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakar bir anne olan Zerrin Yılmaz’ın hayattan beklediği tek şey; çocuklarının mutluluğu… Büyük kızı Rüya’nın evleneceğinden umudunu kesmiş, en küçük oğlu Serkan daha lisede, ortanca kızı Öykü ise yurtdışında, işinde gücünde… Zerrin, çocuklarının mürüvvetini yakın zamanda görmeyi hiç beklemezken, Öykü erkek arkadaşının evlenme teklifi ettiğini söylüyor ve dünyalar Zerrin’in oluyor. Öykü, yurtdışında tanıştığı sevgilisini ailesine tanıştırmak için gün sayarken, evlilik haberini alan Zerrin boş durmuyor. Kız evlendirmek kolay değil tabii bu işin hazırlıkları var, kınası var. Zerrin, kızının evleneceğini dosta düşmana inat, yedi düvele duyuradursun sürpiz yapmak için seyahatinden 1 hafta erken dönen Öykü, asıl süprizle karşılaşan taraf oluyor. Kalbi paramparça olan Öykü’nün yardımına biricik ablası Rüya koşuyor koşmasına ama Zerrin’i durdurabilmek ne mümkün! İstanbul’da işler zıvanadan çıkmak üzereyken İzmir’deki Öykü’nün yolu Ozan’la kesişiyor. Hiç tanımadığı bu yabancı adam, Öykü’ün yaşadığı en kötü günü mucizevi bir şekilde iyileştiriyor.

Derken hayat çelmesini Öykü’ye bir kere daha takıyor ve annesinin ondan beklediği gibi Cem’le evlenmek üzere İstanbul’a dönüyor. Kız isteme günü gelip çatıyor. Zerrin mutluluğunu kimsenin bozamayacağını düşünürken, karşısında ezeli düşmanı Canan’ı buluveriyor. Öykü ise aşktan kaçarken, belanın tam ortasına tepetaklak düşüyor. Olayların ardı arkası kesilmezken herkesin dilinde hep aynı cümle dolanıyor; darısı başımıza…

 

Darısı Başımıza final kararı aldı! /ÖZEL HABER ile ilgili etiketler darısı başımıza final
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.