Darısı Başımıza 2. bölüm izle! Haftaya neler olacak? Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı!

Show TV'nin yeni yaz dizisi Darısı Başımıza ikinci bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Ozan Dolunay ve Elif Doğan ikilisinin bayrollerde olduğu Darısı Başımıza 2. bölüm izle! Haftaya neler olacak? Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı... Detayları bu haberde bulabilirsiniz.

Show TV’de yayınlanmaya başlayan “Darısı Başımıza” dizisinin başrollerini Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut paylaşıyor. Darısı Başımıza 2. bölüm izle! Haftaya neler olacak? Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı... İçinde aşk saklı aile komedisi ile ilgili ayrıntılar haberimizde...

Darısı Başımıza 2. bölüm izle! Haftaya neler olacak? Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı!

2. BÖLÜMÜN KONUSU
Ozan’la yaşadıkları öğrenilince Öykü, “Gerçekten onun kim olduğunu bilmiyordum!” sözleriyle kendini savunmaya çalışıyor. Ağlamaklı gözlerle neler olduğunu anlamaya çalışan Öykü’nün, karşısında Cem ve Ozan’ı bulduğu anlar heyecanı yükseltirken Öykü, “Sen beni öptün!” sözleriyle Ozan’ı suçluyor.

Ozan’ı beklemediği bir an da Cem’in üvey abisi olarak karşısında gören Öykü, ne yapacağını şaşırır. Bu esnada aileler arasında yaşanan kavganın şiddeti, Öykü için fırsata dönüşür. İsteme merasimi ertelenir. Ancak Cem’in bu durumu kabul etmeye hiç niyeti yoktur. Ne yapıp edecek, Öykü’yle en kısa zamanda evlenecektir. Ozan, Öykü’yü kardeşinin nişanlısı konumunda görmüş olmanın şokunu atlatamamışken, Cem’in Öykü’yü aslında hiç aldatmamış olduğunu öğrenince iyice sarsılır. Öfkesiyle suçlayacak birilerini arayan Ozan için oklar, Öykü’ye dönmüştür.

Darısı Başımıza 2. bölüm izle! Haftaya neler olacak? Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı! - Resim : 2

Canan, oğlu Cem’in mutluluğu için kartları yeniden dağıtmaya karar verir ve Aksoyları evine yemeğe davet eder. Yemek iki taraf içinde gergin geçecektir.

Bu sırada Öykü’nün çektiği acıyı hisseden Rüya, kardeşinin mutluluğu için İzmir’de Öykü’nün öpüştüğü adamı araştırmaya başlar. Ne yapıp edip o adamı bulacak ve Öykü’yle yüzleştirecektir. Çaresiz ilk yardım alacağı kişi, aşk doktoru Merter olacaktır. Merter ve Rüya müşteri listesini bulmak üzere otele sızarlar. Ancak plan istedikleri gibi gitmeyecek, ikili başlarını bir hayli belaya sokacaklardır.

Darısı Başımıza 2. bölüm izle! Haftaya neler olacak? Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı! - Resim : 3

Tüm bunlar olurken Zerrin, yıllar sonra karşısında gördüğü Canan’a yeniden kinlenmeye başlar. Canan’ın babasının hikâyelerini çalarak daha fazla prim yapmasına izin vermeye hiç niyeti yoktur. Ancak bir kanıt bulmadan yola çıkması da zor olacaktır. Resmiye, Ferrin ve Zerrin’in güçlerini birleştirmeleri gerekecektir.

Darısı Başımıza 2. bölüm izle! Haftaya neler olacak? Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı! - Resim : 4

Rüya içinde İzmir’de ki adamın adının soyadının yazılı olduğu zarfla Öykü’ye yaklaşırken, karşısında gördüğü mutlu manzaraya daha fazla katlanamayan Ozan, çareyi Öykü’yü sıkıştırmakta bulur; Ozan kararını vermiştir. Öykü en yakın zamanda Cem’den ayrılacaktır. Ancak Ozan’ın tehdidine karşı Öykü’nün aldığı karar, ortalığı bir hayli karıştıracaktır…


DARISI BAŞIMIZA
Show TV’nin yeni dizisi “Darısı Başımıza”nın yayın günü belli oldu. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı’nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ün oturduğu Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi “Darısı Başımıza” Çarşamba günü ekran yolculuğuna başlıyor. Samimi hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin başrollerini Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut paylaşırken, oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi güçlü isimler yer alıyor.

“Bir tutam aşk, bir yudum mutluluk ve bolca kahkaha!” mottosuyla yola çıkan Darısı Başımıza’da ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Zerrin yakın zamanda çocuklarının mürüvvetini görmeyi beklemezken, Öykü’nün (Elif Doğan) evleneceği haberini vermesiyle dünyalar onun olur.

Darısı Başımıza Çarşamba akşamları saat 20.00’de Show TV'de.

Darısı Başımıza 2. bölüm izle!

Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı izle!

OZAN (OZAN DOLUNAY)
Katı, işkolik, hırslı bir iş adamı. Mesafeli, soğuk ama bir yandan da gizemli ve çekici biri... Yüksek duvarları var ve onları aşıp, gerçek Ozan’a ulaşmak neredeyse imkansız. Ancak Ozan’ın hayatı İzmir’de tanıştığı gizemli bir kızla kökünden değişiyor. Külkedisinin peşine takılan Ozan’ı hiç ummadığı bir sürpriz bekliyor.

OZAN DOLUNAY KİMDİR?
1990 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ozan Dolunay, Enka Lisesi ve Cleveland Highs High School’dan mezun oldu. Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü okurken bir yandan da Craft Oyunculuk Atölyesi’nde İpek Bilgin, Çağ Çalışkur ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden oyunculuk eğitimi aldı.

Halen Craft Tiyatro’da sahnelenmekte olan Killology oyunuyla ilk kez sahneye çıkan Ozan Dolunay, Üstün Akmen Ödülleri ve Afife Jale Ödülleri’nde “En iyi genç yetenek” dalında aday gösterilmiş, Üstün Akmen En İyi Genç Yetenek Ödülü’nü almaya hak kazanmıştır.

İlk kez 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar’da Barış karakteriyle kamera önüne geçen Ozan Dolunay, Oyunbozan (Rüzgar) ve Yüksek Sosyete (Mert) dizilerinden sonra ilk başrol deneyimiyle Lise Devriyesi’nde (Yiğit) rol almıştır.

Ozan Dolunay'ın Oynadığı Diziler
2015 Tatlı Küçük Yalancılar (Barış)
2016 Oyunbozan (Rüzgar)
2016 Yüksek Sosyete (Mert)
2017 Lise Devriyesi (Yiğit)

ÖYKÜ (ELİF DOĞAN)
Zerrin’in ortanca kızı. Güzel, soğukkanlı, kontrollü, düzenli, başarılı, planlı bir kız. Ailenin medarı iftiharı. Atacağı adımları önceden hesaplıyor ve hayatta sürprizleri inanmıyor. Pek yakında Arslansoy Yapım şirketinin veliahdı Cem Arslansoy ile evlenmek üzere. Öykü, evlilik planları yaparken hayatın onun için hazırladığı sürprizlerden haberi yok.

ELİF DOĞAN KİMDİR?
6 Eylül 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Elif Doğan, İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’ne devam ederken yan dal olarak aynı üniversitede Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümüne dahil oldu.

Uzun yıllar şan eğitimini sürdüren ve Müzikal oyunlarda görev alan Doğan, 2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile ilk kez kamera karşısına geçti. Televizyon kariyeri aynı yıl içinde yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Zeynep karakteri ile devam etti.

2017-2018 yıllarında Çukur dizisinde Hale karakterini canlandıran Doğan, şimdilerde Darısı Başımıza dizisinde Öykü karakterine hayat vermektedir.

Elif Doğan'ın Oynadığı Diziler
Darısı Başımıza / Öykü / 2018
Çukur / Hale / 2017-2018
Hayat Bazen Tatlıdır / 2016 - 2017
Aşk Laftan Anlamaz / 2016

CEM (ÖZGÜN KARAMAN)
Öykü’nün nişanlısı. Cem Arslansoy her şeye sahip bir adam; yakışıklı bir yüz, varlıklı bir aile ve şimdi de mükemmel bir eş! Cazibeli, çapkın bir adam. Arslansoy şirketinin veliahdı, Canan Arslansoy’un da her şeyden çok sevdiği biricik oğlu. Cem hayatta ne istediyse elde etmiş biri; Bugüne kadar…

ÖZGÜN KARAMAN KİMDİR?
Özgün Karaman, 15 Ocak 1988 yılında Adapazarı’nda doğdu. Basketbol ve tenis oynamayı seven Özgün, 1.81 boyunda, kahverengi gözlü ve Oğlak burcudur. Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliğini bitiren Karaman, su anda MBA master ina devam etmektedir. Lisans öğrenimi gördüğü zamanda oyunculuğa ilgi duymaya başladı ve eğitim almaya karar verdi. 2010 yılında ise ilk dizisi Çakıl Taşları ile adını duyurmuştur.

Darısı Başımıza 2. bölüm izle! Haftaya neler olacak? Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler darısı başımıza 2. bölüm izle 3. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.