Dardanel'in A Milli Takım paylaşımı tartışma yarattı

İtalya-Türkiye maçı öncesi A Milli Takım'a başarılar dileyen bir reklam kampanyası yapan Dardanel, "Bu akşam makarnaya koyuyoruz" sloganıyla sosyal medyada tartışma yarattı. Cümleyi beğenenler de vardı ancak akıllara spor gazetelerinin "cinsiyetçi" başlıklarını getirdi...

A Milli Takım'ın EURO 2020'deki İtalya sınavı öncesi Dardanel'den çok tartışılan bir reklam kampanyası geldi. Bu akşam turnuvanın açılış maçında Roma'da Gök Mavililer ile kozlarını paylaşacak olan Bizim Çocuklar'a destek amaçlı sosyal medya paylaşımları hazırlayan köklü firma, kullandığı slonganla sosyal medyada tepki çekti.

Dardanel'in A Milli Takım paylaşımı tartışma yarattı

Ton balığını severiz, İtalyanlar'ın "pasta" dediği makarnayla da güzel gider... Ancak koskoca kurumsal şirketin kelime oyunu yapma girişimi tepkiyle karşılandı. Star gazetesinin tarihe geçen "Dingiltere" ve "Yendik Mİ LAN" manşetlerini akıllara getiren paylaşım sonrası pek çok kullanıcı tepkisini dile getirdi.

Dardanel'in reklam sloganını beğenenlerde vardı ancak spor gazetelerinin ucuz ve şoven başlıklarını anımsatan "Bu akşam makarnaya koyuyoruz" cümlesi son derece cinsiyetçi ve kaba bulundu.

Dardanel'in A Milli Takım paylaşımı tartışma yarattı ile ilgili etiketler EURO 2020 dardanel A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.