Dardanel'den manidar 'makarna' reklamı için özür geldi

Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası'nda dün akşam İtalya'ya 3-0 mağlup olduğu maç önesinde Dardanel'in yayınladığı reklam büyük tepki çekmişti. Dardanel, söz konusu reklamı kaldırarak, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada özür diledi.

Su ürünleri konservesi sektöründeki en önemli şirketlerden biri olan Dardanel, Avrupa Şampiyonası'nda oynanan Türkiye-İtalya maçı öncesi yaptığı tepki çeken bir paylaşım yaptı.

Milli Takım'ın Roma Olimpiyat Stadı'nda oynadığı maç öncesi yaplan paylaşım büyük tepki çekti. 

Dardanel'den manidar 'makarna' reklamı için özür geldi

ÖZÜR DİLEDİLER

Şirket, bugün reklamı silmesinin ardından Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, başta kadınlar olmak üzere tüm kamuoyundan özür dilediğini bildirdi. 

Açıklamada, 'söz konusu reklamın dikkatten kaçtığı ve kurum kültürünü yansıtmadığı' ifade edilerek, reklamı hazırlayan kişiler ile ilişiklerinin kesildiğini açıkladı.

Dardanel'den manidar 'makarna' reklamı için özür geldi - Resim : 2

 

 

Dardanel'den manidar 'makarna' reklamı için özür geldi ile ilgili etiketler EURO 2020 İtalya Türkiye dardanel koyuyoruz
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.