"Darbeci Semih Terzi'yi onu indiren Ömer Halisdemir ile kıyaslamak haddine mi?"

SuperHaber programcısı ve Hürriyet yazarı Nedim Şener ile SuperHaber programcısı ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar “Memleket Aşkına'nın yeni bölümünde Şener muhalefete sert tepki gösterdi. Şener "Darbeci Semih Terzi'yi onu indiren Ömer Halisdemir ile kıyaslamak haddine mi?" dedi.

İki usta isim SuperHaber programcısı ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı ve Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde bir araya geldi. 

"ÜLKENİN DEĞERLERİNE TEK TEK SALDIRDILAR 15 TEMMUZ'DA"

Şener, "Darbeci Semih Terzi'yi onu indiren Ömer Halisdemir ile kıyaslamak haddine mi?" diyerek, "Ülkenin değerlerine tek tek saldırdılar 15 Temmuz'da. Zekai Aksakallı'ya, İsmail Metin Temel'e ve Cihat Yaycı'ya saldırdılar. Darbeci Semih Terzi denen namussuzu onu indiren Ömer Halisdemir ile kıyaslamak haddine mi? Onu yazan ahlaksız namussuz,şerefsiz kişi yapabilir miydi böyle bir şeyi?' dedi. 

 

"Darbeci Semih Terzi'yi onu indiren Ömer Halisdemir ile kıyaslamak haddine mi?" ile ilgili etiketler Nedim Şener Ömer Halisdemir Semih Terzi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.