Darbe planının arkasından Prens çıktı!

Almanya'da Federal Başsavcılığın yürüttüğü soruşturma kapsamında yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor. Almanya’da darbe alarmı tüm dünyada geniş yankı bulurken 700 yıllık bir hanedanın üyesi Prens Heinrich'i, darbe sonrası ülkenin başına geçirmeyi planlandığı ortaya çıktı.

Almanya Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonu olarak nitelendirilen darbe operasyonuna ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. 3 binden fazla güvenlik görevlisinin yer aldığı şafak baskınında, sorgulananlar arasında Alman ordusunun özel kuvvetleri KSK personeli de dahil özel eğitimli muvazzaf ve eski askerler de yer alıyor.Gözaltına alınanlar arasında 700 yıllık eski aristokrat ailesinin üresi Prens Heinrich XIII Reuss da bulunuyor. Prens Heinrich'in darbe sonrası ülkenin başına geçmesi planlanıyordu.

PRENS HEINRICH KİMDİR?

Aşırı sağ görüşleriyle bilinen Prens Heinrich, imparatorluk şartlarının daha iyi olduğunu savunuyordu. Ruess Hanedanlığının üyelerinden olan Prens Heinrich'in ailesi Almanya'nın doğusunda bugün Thuringia eyaleti içerisinde yer alan toprakları uzun yıllar yönetti.

Ailenin bütün erkek üyeleri Heinrich olarak adlandırılıyor. Yüzyılın başında sıralama sıfırlanıyor. Yani Prens Heinrich XIII Reuss, ailenin 20. yüzyılda doğan 13. erkek üyesi.

 

 

 

Darbe planının arkasından Prens çıktı! ile ilgili etiketler Darbe Almanya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.