"Darbe olduğunu sanıp askerlere koştular"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, TBMM'de yemin etmesinin ardından İzmir'in Gündoğdu Meydanı'nda, 101 pare top atışı yapıldı. Atışa sosyal medyadan da büyük ilgi vardı.

Halk tarafından seçilen ilk cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'ye gelip yemin etti. Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin etmesinin hemen ardından ise, Ege Ordu Komutanlığı'nın bulunduğu İzmir'de, 57'nci Topçu Tugayı'ndan Gündoğdu Meydanı'na gelen birlik, top atışı yaptı. Top atışlarının 4 ordu komutanlıklarının bulunduğu illerde de yapıldığı öğrenildi. 101 pare top atışını Kordon'da toplanan vatandaşlar ilgiyle izledi.

SOSYAL MEDYADAN İLGİNÇ TEPKİ

Sosyal medyada büyük ilgi gören top atışıyla iligili yapılan paylaşımlardan biri, Twitter kullanıcılarının dliline düştü.

İŞTE O TWEET...

"Darbe olduğunu sanıp askerlere koştular"

"Darbe olduğunu sanıp askerlere koştular" ile ilgili etiketler İzmir Cumhurbaşkanı top atışı kordon tweet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.