Dar gelirli annelere 1.300 TL sosyal yardım parası veriliyor! İşte doğum yardımı başvurusu...

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanlığı hükümet desteği kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal yardım sağlamaya devam ediyor. Aile Bakanlığı tarafından, çocukların geçimini sağlayabilmeleri adına annelere 1.300 TL ödeme yapılacağını duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi aileleri çeşitli sosyal yardımlar ile destek veriyor.. Bakanlık her ay geçim sıkıntısı yaşayan milyonlarca vatandaşa yardım sağlıyor. 

Aile Bakanlığı şimdi de anneleri sevindiren müjdeyi verdi... Bu kapsamda, çocukların geçini sağlayabilmeleri amacıyla annelere her ay 1.300 TL sosyal yardım ödemesi yapılacak...

AİLE BAKANLIĞI ÇOCUK YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1.300 TL çocuk yardımı için başvurular e-Devlet sistemi üzerinden alınıyor.

Bunun için, e-Devlet sistemine kişisel bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra arama bölümüne sosyal yardımlar yazarak ilgili sekmeye ulaşabilirsiniz. 

Dar gelirli annelere 1.300 TL sosyal yardım parası veriliyor! İşte doğum yardımı başvurusu...

AİLE BAKANLIĞI 1.300 TL ÇOCUK YARDIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Aile Bakanlığı anne çocuk yardımı tüm kadınlara yapılıyor. Doğum yapan kadınlar başvuru yaptıktan sonra 30 gün içinde ödemelerini PTT aracılığı ile alabiliyor.

-Yardım tutarı birinci çocuk için 300 TL,

-iki çocuk için 400 TL

-3 ve daha üstü çocuk için 600 TL olarak veriliyor. Toplam verilen yardım miktarı ise 1300 TL'yi buluyor. 

 

 

Dar gelirli annelere 1.300 TL sosyal yardım parası veriliyor! İşte doğum yardımı başvurusu... ile ilgili etiketler Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.