Dar elbisesi yüzünden yürüyemeyen Kim Kardashian sosyal medyanın diline düştü

Dünyaca ünlü rapçi Kanye West'in (Ye) eski eşi ve reality show yıldızı Kim Kardashian elbisesinin kurbanı oldu. Milano Moda Haftası için oldukça dar bir elbise seçiminde bulunan Kardashian yürürken güçlük çekti. Merdivenleri çıkamayınca zıplamak zorunda kalan Kim Kardashian'ın o halleri sosyal medyaya damga vurdu.

2014 yılında üçüncü evliliğini yaptığı Kanye West'ten geçtiğimiz Mart ayında boşanan reality show yıldızı Kim Kardashian kıyafet seçimi nedeniyle zor anlar yaşadı. Kanye West ile evliliğinden North, Saint, Chicago ve Psalm adında 4 çocuğu bulunan 41 yaşındaki yıldız, dar elbisesi ve topuklu ayakkabılarıyla yürümekte zorlanınca alay konusu oldu. Işıltılı ve gümüş rengi daracık bir elbise geçen Kim Kardashian, Milano Moda Haftası'ndaki o haliyle dikkat çekti.

MERDİVENLERİ ZIPLAYARAK ÇIKTI


Milano Moda Haftası'na katılan Kim Kardashian, giydiği dar elbisesi sebebiyle adım atmakta dahi zorlandı. Kıyafetinin darlığı sebebiyle merdivenlerden adım atarak çıkamayan Kim Kardashian çareyi zıplamakta buldu. Instagram'da 330 milyon takipçisi bulunan yıldız zor anlarına ait görüntülerini hikaye bölümünden paylaştı.

Ünlü rapçi Kanye West'ten boşandıktan sonra komedyen Pete Davidson'la aşk yaşayan ancak geçtiğimiz ay bu ilişkisine de son veren reality şov yıldızı Kim Kardashian son olarak Milano Moda Haftası'ndaki görüntüleriyle çok konuşuldu.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Superhaber Magazin (@superhabermagazin)'in paylaştığı bir gönderi

Dar elbisesi yüzünden yürüyemeyen Kim Kardashian sosyal medyanın diline düştü ile ilgili etiketler Kim Kardashian Instagram milano moda haftası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.