Dans pistinde doğan bebeğe ömür boyu ücretsiz parti hakkı!

Fransa'da genç bir kadın gece kulübünde eğlendiği sırada doğum yaptı. Çocuğa, doğduğu gece kulübüne ömür boyu ücretsiz giriş hakkı tanındı.

İlginç olay Toulouse kentindeki O'Club adlı gece kulübünde pazartesi sabahı yaşandı. 19 yaşındaki kimliği açıklanmayan kadın dans pistinde eğlendiği sırada doğum sancısı tuttu. Hastaneye yetiştirilemeyeceği anlaşılan kadın, çevredekilerin yardımıyla dans pistinde doğum gerçekleştirdi. 

ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZ GİRİŞ HAKKI

Yaşanan sıradışı olayı unutulmaz kılmak isteyen kulüp, doğan çocuğa ‘ömür boyu ücretsiz giriş hakkı’ verdiklerini açıkladı.

Kulübün yöneticisi Marie-Helene olay anını, “Kapatıyorduk. Çok fazla insan yoktu, korumalardan biri beni görmeye geldi ve ‘Acil durum’ dedi. Sonra kadının doğum yaptığını gördüm. Hızlı hareket etmeliydik. Çalışanlarımızdan biri, bize ne yapacağımızı anlatan ilkyardım görevlisiyle telefonda konuşuyordu” sözleriyle anlattı.

Dans pistinde doğan bebeğe ömür boyu ücretsiz parti hakkı!

SAĞLIK DURUMU İYİ

Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılan anneyle bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kişisel problemler yaşadığı belirtilen kadının kafasını dağıtmak için bir arkadaşı tarafından kulübe davet edildiği, gece boyunca içki içmediği kaydedildi.

Dans pistinde doğan bebeğe ömür boyu ücretsiz parti hakkı! ile ilgili etiketler Fransa gece kulübü doğum Toulouse
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.