Dans ettiği için işinden olmuştu... Hande Sarıoğlu bu kez dans hocasıyla dans etti

Habertürk TV'de çalıştığı dönemde kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı oryantal dans videosuyla gündem olan ve işine son verilen Hande Sarıoğlu, yeniden dansa merak saldı. Hande Sarıoğlu bu defa YouTube'da yayınlanan programına dans hocası Aleyna Çalışkan'ı çıkardı ve birlikte dans ettiler.

Paylaştığı videonun ardından Habertürk TV ile yolları ayrılan Hande Sarıoğlu, şimdilerde bir YouTube kanalında program yapıyor. YouTube'daki programında yaptıklarıyla sık sık gündeme gelen spiker Hande Sarıoğlu dans dersine başladı. Dans hocasını programa çıkaran Hande Sarıoğlu, hareketleriyle sosyal medyada olay yarattı. Dans hocasını stüdyoya getiren Sarıoğlu'nun dans sırasındaki hareketleri sosyal medyayı salladı.

Ertan Süzgün ile birlikte program yapan Hande Sarıoğlu bu defa programa dans hocası Aleyna Çalışkan'ı çıkardı ve birlikte dans ettiler. Dans hocası Aleyna Çalışkan'ı yayına alan Sarıoğlu alıştırma yaparken program partnerini de arkasına oturttu. Sarıoğlu dans hocasının "Taytını çıkarıyormuş gibi eğiliyorsun" sözünü ciddiye alarak "Çıkarayım mı hocam?" diye sordu.

Dans ettiği için işinden olmuştu... Hande Sarıoğlu bu kez dans hocasıyla dans etti

Dans ettiği için işinden olmuştu... Hande Sarıoğlu bu kez dans hocasıyla dans etti

Dans ettiği için işinden olmuştu... Hande Sarıoğlu bu kez dans hocasıyla dans etti ile ilgili etiketler Sosyal Medya Hande sarıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.