Danny Drinkwater, Kasımpaşa'da

Chelsea'nin 3 yıl önce 38 milyon euro ödeyerek 5 yıllık sözleşme imzaladığı İngiliz orta saha oyuncusu Danny Drinkwater, Kasımpaşa'da... 30 yaşındaki futbolcu sezon sonuna kadar kiralık olarak Lacivert-Beyazlı formayı giyecek.

Kasımpaşa, orta sahasının İngiliz futbolcu Danny Drinkwater'la güçlendirdi. Ara transfer döneminde daha önce PSV'den Ganalı stoper Derrick Luckassen'i ve Anderlecht'te santrfor Isaac Telin'i kiralayan Lacivert-Beyazlılar, Chelsea'den de Drinkwater'ı kiraladı. 30 yaşındaki futbolcu sezon sonuna kadar Kasımpaşa forması giyecek. 

Dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelen tecrübeli futbolcu, bu sabah sağlık kontrollerinden geçtikten sonra 6 aylık kiralık sözleşmeyi imzaladı. İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, "İngiltere Premiere Ligi ekiplerinden Chelsea takımının formasını giyen İngiliz orta saha oyuncusu Daniel Noel Drinkwater, sağlık sponsorumuz Liv Hospital'da geçirdiği sağlık kontrollerinin ardından Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı" ifadeleri kullanıldı.

Manchester United altyapısından yetişen Drinkwater, 3 kez İngiltere Milli Takımı formasını giydi. 2017 yazında orta saha arayan Chelsea'nin Leicester City'ye 38 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı yıldız futbolcu, Londra'da beklenen performansı gösteremedi. Son 2 sezonu Burnley ve Aston Villa'da kiralık geçiren tecrübeli ismin Chelsea'yle sözleşmesi 5 yıllıktı. Geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş'a da önerilen futbolcunun Süper Lig'de yolu Kasımpaşa'yla kesişmiş oldu.

Danny Drinkwater, Kasımpaşa'da ile ilgili etiketler Kasımpaşa Chelsea Danny Drinkwater
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.