Danla'dan Survivor adasına şifreli mesaj! Fragmana damga vurdu

Survivor'ın bu akşam ekranlara gelecek 89. yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Fragmana fenomen arkadaşı Cemal Can'a şifreli bir şekilde mesaj veren ünlü fenomen Danla Bilic'in konuşmaları damga vurdu.

Survivor 2020 yarışmasında Ramazan Bayramı'na özel ekrana gelen bölümlerde, yarışmacılar 3 gün boyunca eğlenceli oyunlar oynadı ve partilere katıldı.

Survivor'da bayrama özel bölümlerin ardından ise normal hayata dönüş oluyor ve takımlar yemek ödülü için sahaya çıkıyor.

BİRER ARKADAŞLA GÖRÜŞME İZNİ

Survivor son bölümde oynanan iletişim oyunu gönüllüler kazandı. Ödül olarak ise her yarışmacı, üçer arkadaşı ile canlı olarak görüşme hakkı kazandı. Oyun sonrasında Nisa’nın ricası sonrasında Acun Ilıcalı, ünlülerin de birer arkadaşları ile görüşmelerine izin verdi.

 ŞİFRELİ MESAJ VERDİ

Ünlüler ile gönüllüler takımı, arkadaşları ile yapacakları canlı görüşme sayesinde hasret giderebilecekler. Duygusal anların yaşandığı, şifreli konuşmaların ekrana geleceği iletişim ödülünde ilginç anlar da yaşanacak. Arkadaşlarının "Çok konuşuyorsun, biraz az konuş" dedikleri Evrim'in "Konuşmazsam sinirlerime hakim olamam" yanıtıyla herkesi güldürüyor.

Cemal Can ise yakın arkadaşı olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile yaptığı görüşme sırasında dışarıdan şifreli mesajlar alıyor.

Danla'dan Survivor adasına şifreli mesaj! Fragmana damga vurdu

Diğer yandan ise milli futbolcu olan Aycan Yanaç'a arkadaşı "Birisi sana iyi şanslar diledi. Alex de Souza" diyor. Aycan Alex mesajını duyunca inanamıyor.

Danla'dan Survivor adasına şifreli mesaj! Fragmana damga vurdu ile ilgili etiketler Survivor Danla Bilic Fenomen TV8 Cemal Can iletişim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.