Danla Bilic'ten takipçisine olay küfür: "pe…enk erhan"

Son dönemde bir kez daha yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen sosyal medya fenomenlerinden Danla Bilic, bu kez de takipçisine ettiği küfürle adından söz ettirdi. Göğüslerine silikon yaptıran Bilic, “erhansys” adlı kullanıcının kendisi için yaptığı yoruma “pe…enk” cevabını verdi.

Özellikle Youtube platformunda ürettiği yaşam ve makyaj tarzı içeriklerle her zaman gündemde kalan ve bunun yanında da bol bol estetik müdahalelere başvuran fenomen Danla Bilic, son haliyle yine sosyal medyada yer alma başarısı gösterdi.

Fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme operasyonu geçiren Danla Bilic zaman zaman yaptırdığı estetiklerle de zirvede yer aldı.

Danla Bilic'ten takipçisine olay küfür: "pe…enk erhan"

Son haliyle herkesi şaşırtan bir imaja bürünen Bilic bu seferde göğüslerine silikon yaptırdı. Silikonlarını göstermek adına Dubai tatili esnasında yaptığı sosyal medya paylaşımları ile konuşulan Bilic, bir video çekerek dekolteli kıyafetlerini sergiledi. Bilic, "Net görmemiştiniz, net göstermeye karar verdim" paylaşımında bulunarak takipçilerini şaşırttı.

Twitter’da @erhansys kullanıcı, Dubai tatilinde olan Danla Bilic’in son attığı tweete, “Bu kan..gın vatana millete insanlığa ne hayri varda bunu 3 milyon kisi takip ediyor.” yorumunda bulununca olanlar oldu.

Danla Bilic'ten takipçisine olay küfür: "pe…enk erhan" - Resim : 2

Kendisine yapılan küfrü görmezden gelemeyen Danla Bilic, "ya benim sana bir hayrım olmak zorunda mı pe…enk erhan" cevabını verdi.

Danla Bilic'in bu cevabı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Danla Bilic'ten takipçisine olay küfür: "pe…enk erhan" ile ilgili etiketler Danla Bilic küfür silikon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.