Danla Bilic'in ABD'de başına gelmeyen kalmadı!

Ünlü YouTuber Danla Bilic, New York Moda Haftası'na katılmak için gittiği ABD'de olanlar oldu. Restoranda Kendall Jenner'la karşılaşan Bilic, ünlü mankeni görüntülemek isteyince güvenlik görevlilerine şikayet edildi. Daha sonra ise Cardi B'nin kuzeni olduğunu söylediği kadınla dalga geçtiği iddia edilen bir video yayınlaması üzerine sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

YouTuber Danla Bilic, önceki gün blogger arkadaşı Can Direkli ile beraber New York Moda Haftası'na katılmak için ABD'ye gitti. 

Sokakta video çeken Direkli, Bilic'i çektiği videoda Cardi B'nin kuzeni olduğu iddia ettiği kadını da kadraja aldı.

Videoda, "Bu arada arkamda Cardi B'nin kuzeni var." diyerek kahkahalar atan Bilic’in, kadının kilosu ve kalçalarından dolayı “espri malzemesi” yaptığı iddia edildi. Video nedeniyle çok sayıda eleştiri aran YouTuber'ın eski hali sosyal medyada paylaşıldı.

Danla Bilic'in ABD'de başına gelmeyen kalmadı!

AÇIKLAMA YAPTI

Gelen tepkiler sonrası Danla Bilic, sosyal medyadan açıklama yaptı.

"Nerelerinden ne sallıyorlar yine bilemem ama o storydeki kadın Cardi B.’nin aynısıydı. Cardi B'nin kuzeni arkamda diyorum kilosuyla dalga geçmişsin diyor????????? GERÇEKTEN BU KADAR DELİRDİNİZ Mİ ARTIK NE KİLOSU NE GÜZELLİĞİ NE ALAKA NEEEEEEE

Storyde Cardi B'nin kuzeni arkamda inşallah bizi Kendall gibi güvenliğe şikayet etmez diyorum ve şu an burada okuduğum şeyler; HERKES GÜZEL OLMAK ZORUNDA MI, KİLOSUYLA DALGA GEÇMİŞSİN, HERKESİN PARASI OLMAK ZORUNDA MI?????????? NE ALAKA DEMEKTEN CANIM ÇIKTI.

Aşırı gülmemizin sebebi de içeride Kendall’ın, Can’ı güvenliğe şikayet etmesi. Yani güldüğüm şeyin bile hesabını mı veriyorum şu an ben gerçekten…"

Danla Bilic'in ABD'de başına gelmeyen kalmadı! - Resim : 2

KENDAL JENNER, BİLİC'İ ŞİKAYET ETTİ

Gitiği restoranda Kendall Jenner'ı sevgilisi ile beraber otururken telefonuyla video çekmek isteyen Danla Bilic, Jenner'a yakalandı ve Jenner, parmağı ile fenomeni işaret ederek güvenlik görevlilerine şikayet etti.

Danla Bilic'in ABD'de başına gelmeyen kalmadı! - Resim : 3

Danla Bilic'in ABD'de başına gelmeyen kalmadı! ile ilgili etiketler Danla Bilic Kendall Jenner Cardi B
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.