Danla Bilic ve Yusuf Engin aşkı bitti!

Birkaç ay önce iş insanı Yusuf Engin ile aşk yaşamaya başlayan sosyal medya fenomeni Danla Bilic, sevgilisinden ayrılma kararı aldı. İddiaya göre, ünlü fenomen zor günleri arkadaşlarının desteğiyle atlatmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz eylül ayından bu yana kozmetik sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Yusuf Engin ile aşk yaşayan Danla Bilic, sevgilisinden ayrıldı.

Danla Bilic'in ilişkisinde gelecek göremediği için bu kararı aldığı iddia edildi. Ünlü fenomen zor günleri arkadaşlarının desteğiyle atlatmaya çalışıyor.

Danla Bilic ve Yusuf Engin aşkı yalnızca 4 ay sürmüş oldu.

"EVLİLİK İÇİN ÇOK DİRİ VE GENCİM" 

Danla Bilic, geçtiğimiz aylarda evlilikle ilgili bir soruya "Evlilik için çok diri ve gencim" yanıtını vermişti.

Danla Bilic ve Yusuf Engin aşkı bitti!

YUSUF ENGİN KİMDİR?

Yusuf Engin, Engin Grup parfüm şirketinin hissedarlarından biridir. Yusuf Engin, Engin Grup Holding'te Engin Grup şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Bahçeşehir Üniversitesi'nden mezun olan Yusuf Engin Rizelidir. Yusuf Engin'in kaç yaşında olduğuna yönelik kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Danla Bilic ve Yusuf Engin aşkı bitti! ile ilgili etiketler Danla Bilic Yusuf Engin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.