Danla Bilic ve Cemal Can'dan olay pozlar!

Survivor 2020'nin şampiyonu Cemal Can Canseven ve fenomen Danla Bilic birlikte poz verdiler. "Biz hazırız" notuyla Instagram hesabından fotoğrafları  paylaşan Danla Bilic, beğeni yağmuruna tutuldu. Cemal Can ise evlilik teklifine gönderme yaparak "She said no" notunu paylaştı.  

Youtuber Danla Bilic ve Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları pozlarla takipçilerini mest ettiler. İkili, çekim için bir araya gelmesi takipçilerini heyecanlandırdı. Danla Bilic, paylaşımına "Biz hazırız" derken Cemal Can Canseven ise evlilik teklifine gönderme yaparak "O hayır dedi, maşallah" notunu düştü. İkilinin kostüm seçimleri ise oldukça beğenildi.

DANLA'NIN ESPRİSİ GERÇEK SANILMIŞTI

Cemal Can ile Danla Bilic, Cemal Can Survivor için Dominik Adası'ndayken Danla Bilic'in espri yaparak daha önce evlenip boşandıklarını söylemesi ile gündem olmuşlardı.

Danla Bilic ve Cemal Can'dan olay pozlar!

Danla Bilic ve Cemal Can'dan olay pozlar! - Resim : 2

Danla Bilic ve Cemal Can'dan olay pozlar! - Resim : 3

Danla Bilic ve Cemal Can'dan olay pozlar! ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya Danla Bilic cemal can canseven
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.