Danla Bilic sevgilisinden ayrıldı mı? Tatlıcı ile ayrıldılar mı? Fotoğrafları neden sildi?

Youtube videoları ile adından söz ettiren Danla Bilic gündemde merak edilen konular arasında yer alıyor. Danla Bilic uzun zamandır Berat Demir ile birlikte. Ünlü fenomen Danla Bilic sevgilisi ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı. Herkes ikilinin ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor. Peki Danla Bilic ve sevgilisi ayrıldı mı? Fotoğrafları neden kaldırdı? Detaylar haberimizde...

Danla Bilic ve sevgilisi ayrıldı mı? Danla Bilic, uzun zamandır aşk yaşadığı Berat Demir ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı. Youtube videoları ile dikkat çeken Danla Bilic'in neden fotoğrafları kaldırdığı merak ediliyor. Peki Danla Bilic ve sevgilisi ayrıldı mı? Fotoğrafları neden kaldırdı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Danla Bilic sevgilisinden ayrıldı mı? Tatlıcı ile ayrıldılar mı? Fotoğrafları neden sildi?

Danla Bilic, uzun zamandır aşk yaşadığı Berat Demir ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırıldı. Hayranları ise ayrılıp ayrılmadıklarını merak ediyor. Ama ayrılık ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

DANLA BİLİC KİMDİR?

Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 2. sınıfta devam etmektedir. Asıl adı Neslihan Damla Akdemir’dir.

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir çok kitlenin sevgisini toplamıştır. Samimi ve doğal kişiliği sayesinde kısa bir süre içerisinde bir milyon takipçiye sahip oldu.


Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine toplayan Bilic, kendi makyaj markasını oluşturarak internet üzerinden satışlara da başlamıştır.

Danla Bilic sevgilisinden ayrıldı mı? Tatlıcı ile ayrıldılar mı? Fotoğrafları neden sildi? ile ilgili etiketler Danla Bilic tatlıcı sevgilisi ayrıldılar mı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.