Danla Bilic kendisini Kim Kardashian sanıyor!

Geçtiğimiz günlerde "Kaşarlık yaparak ünlü oldum" açıklamasıyla gündeme gelen YouTuber Danla Bilic, çıkan haberlere sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Danla Bilic adıyla tanınan YouTuber Neslihan Damla Akdemir, Kerimcan Durmaz ile birlikte sunduğu 'Şey Dermişim' isimli programda ünlü olma hikayesini "Şimdi bana kızacaklar ama kaşarlık yaptım. Birilerinin özel mesajlarını ifşa ettim. Ünlü olmadım o zaman ama ilk adımı öyle duyurdum." sözleriyle anlatmıştı.

"KARDASHIAN OLDUĞUMU UNUTUYORUM"

Bu sözlerin magazin gündeminde çok konuşulmasının ardından Twitter hesabından açıklama yapan Bilic, "Videoda zamanında yaptığım hatadan bahsediyorum. Espriyle karışık özel mesajları ifşa etmenin suç olduğundan falan filan... Sabah bir uyanıyorum 'Kaşarlık yaparak ünlü oldum' başlıklı haberler... Bazen çok ünlü famous Kardashian olduğumu unutuyorum Sorry" ifadelerini kullandı.

Bilic bu açıklamanın ardından Twitter'daki adını 'Danla Bilic Kardashian' olarak değiştirdi. 

 

Danla Bilic kendisini Kim Kardashian sanıyor!

 

Danla Bilic kendisini Kim Kardashian sanıyor! ile ilgili etiketler Danla Bilic Kim Kardashian kaşarlık
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.