Danla Bilic kaç kilo verdi? Nasıl zayıfladı? Şişman halinin fotoğrafları!

Danla Bilic kaç kilo verdi? Youtube ile hayatımıza giren Danla Bilic gün geçtikçe daha da ünlenirken magazin gündemine kilolu haliyle gelmişti. Gündemde uzunca bir süre kalan kilolu görüntülerinin ardından Danla Bilic zayıflamış fotoğrafını her yerden paylaşarak kendisini eleştirenlere cevap vermiş oldu. Peki Danla Bilic kaç kilo verdi? Nasıl zayıfladı? Şişman halinin fotoğrafları! detaylar haberimizde...

Danla Bilic kaç kilo verdi? Youtube uygulamasından çektiği videolar ile ünlenen ve bu işin meslek haline gelmesinde ülkemizdeki öncü isimlerinden birisi olmuştur.Magazin gündemini meşgul eden kilolu görüntüleri ile dikkatleri üzerine çeken Danla Bilic şimdi ise zayıfladığı görüntülerle gündeme bomba gibi düşmeyi başardı. Peki Danla Bilic kaç kilo verdi? Nasıl zayıfladı? Şişman halinin fotoğrafları! detaylar haberimizde...

Danla Bilic kaç kilo verdi? Nasıl zayıfladı? Şişman halinin fotoğrafları!

"TAM 9 KİLO VERDİM"

Mide ameliyatı geçirdikten sonra kaç kilo verdiğini açıklamayan Danla Biliç, son çektiği videoda takipçilerine 9 kilo verdiğini duyurdu. Danla, "Kilo vermişmiyim? Tam 9 kilo verdim... Kaç kiloya düştün diye sorulduğunda, 7 kiloya kadar söylemiyordum nazar olur diye. Ama 9 kilo düştüğümü söyledim, kilo vermem durdu dedi."

Danla Bilic kaç kilo verdi? Nasıl zayıfladı? Şişman halinin fotoğrafları! - Resim : 2

DANLA BİLİC KİMDİR?
 

Asıl adı Neslihan Damla Akdemir olan Danla Bilic, 5 Ekim 1994'te doğdu. Aslen Kütahyalı olan Danla Bilic, Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde lisans eğitimini sürdürüyor.

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile milyonlarca kişiye ulaşsa da ilk olarak Twitter’da dikkatleri üzerine çekti. Youtube'da paylaştığı makyaj videolarında yaptığı sert eleştirileriyle fenomen oldu. Samimi ve doğal kişiliği sayesinde kısa bir süre içerisinde bir milyon takipçiye sahip oldu. Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine toplayan Danla Bilic, kendi makyaj markasını oluşturdu

MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI NEDİR?

Mide küçültme için farklı yöntemleri uygulanmaktadır. Genellikle Vücut kitle endeksi 40 üzerine olan obezite hastalarının tercih ettiği bir yöntemdir. Bu işlemde vücuda giren gıdaların emilimini azaltmaya çalışılmaktadır.

Mide küçültme operasyonları nelerdir?
Mide kelepçesi takılması(Ayarlanabilir mide bandı):Hastaların midelerinin üst tarafına laparoskopik yöntemle takılan kelepçe, silikondan ve ayarlanabilen yapıdadır. Cilt altına yerleştirilen ayar bölümü, ameliyat sonrasında iğneyle daraltılıp genişletilebilir. Bu yöntem alınan gıdaların kısıtlanmasını sağlamaktadır. Yapılan ayara göre beslenen kişi, doyduğunu hisseder. Hastalar işlem sonrasında bir gün içerisinde taburcu edilebilirler. Bu yöntemde hastalar 6 saat sonrasında yemeğe başlayıp, ayda 7-8 kg kilo verebilirler.

Tüp mide: Bu yöntemde laparoskopik olarak midenin % 90'lık bölümü alınır. Midenin kalan bölümü bir çay bardağının hacmi kadardır. Kalan mide tüp biçiminde olduğundan bu yöntem tüp mide olarak anılır. Hasta 1-2 günde taburcu edilir. 1 saat sonra beslenmesine başlayabilir. Bu yöntemle ayda 10 kg zayıflamak mümkündür.

Mide by-pass'ı: Bu yöntemde mide üst tarafından kesilip küçültülür. Yeni oluşan mideyle ince bağırsak arasına bir ağızlaştırma gerçekleştirilir. Bu şekilde alınan gıda miktarı azaltılır. Aynı zamanda besinlerin emilimi de azaltılır. Hasta bu yöntemde ayda 8-10 kilo kaybeder. 2-3 günde taburcu edilen hasta, yaşamı boyunca kalsiyum, vitamin ve demir ilaçları almak zorundadır. Düzenli olarak kontrole gitmeyi gerektirir.

Mide katlama yöntemi: Midenin kesilmeden uzunlamasına daraltıldığı bir yöntemdir. Midenin kesilip, zarar görmediği
bir yoldur. Midenin çeperi kendi üstüne katlanarak, dikişler ile kapatılır

Mide Küçültme

Bu yöntemde de laparoskopik olarak uygulanır. 1,5 saat içinde bitirilen ameliyattan sonra, hasta bir günde taburcu edilir. Hasta iki hafta boyunca sulu gıdalarla beslenerek normal yaşamına döner. Mide içerisinde yabancı bir cisim olmadığından komplikasyonların olmadığı bir yöntemdir.

Faydalı oluyor mu?

Küçültme işlemi yapılan hastalar, az miktarda yemek yiyerek kilo veriyorlar. Bu verdikleri kiloyu uzun zaman koruyabiliyorlar. Hastalar kalp ve damar hastalıklarına daha az yakalanıyorlar. Tansiyonları, kan şekerleri düzeyi ve kan yağları normal düzeylere geliyor. Hastalar spor yapma ve farklı beslenme alışkanlıklarına sahip oluyorlar. Bu yöntemleri uygulayan kişilerin duygusal ve fiziksel yapılarında olumlu gelişmeler yaşanıyor.

Kimlere uygulanır?

Hormonal sebeplerle kilo alanlara uygulanmaması gerekir. Bu kişilerin hastalıkları tedavi edilerek, kilo vermesi sağlanmalıdır.
Yaşları ilerlemiş kişilere tavsiye edilmemektedir.
Psikolojik dengesi yerinde olmayan hastalara uygulanmamalıdır.
Yapılan işlemden sonra şekerli gıdalardan uzak duramayacak kişilere uygulanmamalıdır.

Riskleri nelerdir?

Bu işlemlerde ölüm riski yok denecek kadar azdır.
Oluşabilecek akciğer zarı iltihabı, zatürre, boğaz iltihabı gibi sorunların oluşma ihtimali % 4 kadardır. Oluşabilecek risklere karşı kişiye bir gün önce deri altından kan inceltici verilmeye başlanıyor. Bu işlem hastanede kalış sonuna kadar devam ediyor. Ameliyat sırasında kanı yukarıya pompalayan anti-emboli çorabı ya da elastik bandajlar kullanılıyor. Ameliyat sonrasında hasta yürümeye başlatılıyor.

Danla Bilic kaç kilo verdi? Nasıl zayıfladı? Şişman halinin fotoğrafları! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.